Fremtidens Prosjekteringsleder - Velkommen inn

JM konsernet er en av Nordens ledende boligutviklere. Virksomheten fokuserer på nybygg med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet har en omsetning på ca 14 milliarder SEK og har ca 2300 medarbeidere. Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere med virksomhet i Oslo-området, Buskerud, Vestfold, Telemark, Rogaland og Bergen. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi har JM både i Sverige og Norge en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. I Norge drives denne virksomheten av Region Entreprenør og har en årlig omsetning på ca. 450 millioner NOK

FirmaJM Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist15.03.2017

Fremtidens Prosjekteringsleder - velkommen inn til en spennende karriere!

Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Nå åpner vi døren for deg som kommer direkte fra studiene, og som vil vokse inn i en utviklende lederrolle som prosjekteringsleder. Hos oss blir du sett og lagt merke til - ganske enkelt en kultur å trives i.

Du begynner som assisterende prosjekteringsleder og får en individuell introduksjons- og utviklingsplan tilpasset dine behov. For å vokse inn i rollen og på sikt kunne ta på deg hele ansvaret som prosjekteringsleder, vil du arbeide sammen med en erfaren kollega.

VI TILBYR

Vi i JM har et langsiktig kvalitetsfokus, og vi har bransjens mest fornøyde kunder tredje året på rad, et mål vi hele tiden streber etter. Vi bidrar til å skape velfungerende samfunn for dagens og morgendagens mennesker. Det vi bygger i dag, skal stå i minst 100 år og som bærekraftig samfunnsbygger tar vi både økonomisk, sosialt, etisk og miljømessig ansvar.

Stadige forbedring og effektivisering av vårt arbeid og våre kundeløsningene er en del av vår hverdag, med en strukturert arbeidsmåte som er unik i bransjen. Selv om vi allerede har kommet langt, har vi flere spennende utfordringer foran oss, for eksempel jobber vi for å bli digital leder i bransjen.

Vi har en fortrolig og ydmyk holdning, og JM er en åpen organisasjon med korte beslutningsveier og mange utviklingsmuligheter, karriereveier og spennende utfordringer.

Hos oss får du variasjon i arbeidet, og du får være med i mange faser av prosjektene. Vi samarbeider tett med forskjellige arbeidsgrupper og legger stor vekt på å hjelpe hverandre. I tillegg har vi det morsomt sammen, og her er det alltid kort vei til kompetente kollegaer med bred kunnskap.

ARBEIDSOPPGAVER

Som assisterende prosjekteringsleder vil du vokse med rollen, og etter hvert får du større ansvar for prosjekteringsprosessen. Kort sagt er du med og gjøre våre visjoner om til byggetegninger - fra idé til fremtidens samfunn.

Arbeidet innebærer at du, med støtte fra andre ressurser i JM, utarbeider program-, system- og byggetegninger med tilhørende beskrivelser.

Sammen med en erfaren prosjekteringslederkollega leder du prosjekteringen mot definerte mål.

Dere samarbeider nært med prosjektlederen, og sammen sørger dere for at prosjekteringen holdes innenfor prosjektets rammer, både økonomisk og tidsmessig.

KVALIFIKASJONER

Vi søker deg som er ingeniør eller sivilingeniør. Det er en fordel, men ikke et krav, om du har erfaring fra bygge- og/eller eiendomsbransjen.

Du synes det er morsomt å lede mennesker og har genuin interesse for byggebransjen, og ikke minst for teknologi.

For å lykkes i rollen, tror vi at du gjennom ditt lederskapet er relasjonsbyggende, kommunikativ og lydhør. I tillegg ønsker vi at du er drivende, løsningsfokusert, utholdende og trives med å arbeide mot tydelige mål. Førerkort klasse B er ønskelig.

For oss er det en selvfølge at du deler kjerneverdiene våre: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.

SØKNAD

I denne rekrutteringen samarbeider vi med Academic Search International. Hvis du har spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte Sara Bartholdsson på telefonnummer + 00 46 70-165 31 92 eller på e-post sara.bartholdsson@academicsearch.se

Mer informasjon om oss finner du på: http://www.jm.no/velkommeninn

Velkommen inn!

Vis flere stillinger: