Forus' høyeste bygg snart innflyttingsklart

Signalbygget Golf Tower blir Forus’ høyeste og distriktets første kontorbygg i energiklasse A når det står ferdig oppført i mai.

Høgevoll AS står bak Golf Tower som ligger like ved Sola golfbane på Forus vest. Bygget blir på totalt 17.800 kvm fordelt på åtte etasjer. Golf Tower blir distriktets første kontorbygg i energiklasse A og får et energiforbruk på kun 82 KW pr. år pr. kvm.

Det får høy standard, auditorium med plass til 90 personer og en rekke smarte løsninger for energi- og fleksibilitetshensyn.

Nå er nok en leietaker klar for innflytting. Høgevoll AS har nylig signert en avtale med IT-selskapet AVEVA om leie av 1.200 kvm i bygget. Leieavtalen er på fem år med opsjon på ytterligere fem. AVEVA har i dag tilhold i Vingveien i nærheten av Sola flyplass.

Leietakerne i Golf Tower kan også glede seg til et nytt servicetilbud, herunder rykende fersk Starbucks-kaffe. Det er inngått en avtale med Selecta AS som skal installere og drifte Starbucks Corner Café i resepsjonsområdet.

Siemens er blant de andre virksomhetene som flytter til Golf Tower. Selskapet har valgt å legge Stavanger-hovedkontoret til signalbygget og blir med 10.000 kvm største leietaker. Siemens har i tillegg en opsjon på ytterligere 3.000 kvm.