Forskalingssnekkere/jernbindere

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

Firma Rett Bemanning
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning i Sandefjord søker på vegne av solid aktør innenfor byggebransjen etter FORSKALINGSSNEKKERE / JERNBINDERE.

Det kreves ikke fagbrev, men kandidatene må ha god og relevant erfaring innenfor fagområdet og kunne lese armeringstegninger.

Arbeidssted vil være på byggeplasser i Vestfold. Oppdraget vil kunne være av relativt lang varighet.

Aktuelle kandidater må være selvstendige, ha god arbeidsmoral og ønske om å være en del av et aktivt team.

Er dette av interesse så ta kontakt med Tom Huseby på tlf 90568410 for mer informasjon eller send snarest en kortfattet søknad med CV på mail til th@rettbemanning.no

Oppstart vil være omgående.

Vis flere stillinger: