Formenn, anleggsledere og prosjektledere

Realbygg er et entreprenørselskap med virksomhet i Oslo og Akershus. Firmaet ble etablert i 1989 og har hatt en jevn utvikling i omsetning og mannskap. Aktivitetene omfatter bolig, industri og rehabilitering i totalentrepriser, i hovedsak innen privat sektor. Bedriften kan vise til gode resultater og har en solid økonomi. Ordrereserve er ved inngangen til 2017 rekordhøy, med flere nye prosjekter i Oslo og på Romerike. Forventet omsetning i 2017 er 400 MNOK.

Bedriften har ca. 40 ansatte med egenproduksjon innenfor tømrer- og snekkerarbeider. Bedriften er opptatt av fagmessig utført håndverk og forsøker hele tiden å ha lærlinger i bedriften. Realbygg er godkjent opplæringsbedrift, og har over lang tid hatt et bevisst forhold til lærlingeinntak og oppfølging og utvikling av våre lærlinger.

FirmaRealbygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Realbygg søker erfarne personer med gode lederegenskaper og solid byggeplassforståelse til å være med å lede spennende prosjekter. Som leder i Realbygg skal du sammen med kollegaer og våre samarbeidspartnere planlegge og gjennomføre tildelte prosjekter til det beste for firmaet og våre kunder.

Stor aktivitet de kommende årene og en målsetting om å stabilisere omsetningen på 400-500 millioner kroner er hovedårsaken til at vi nå planlegger å forsterke staben med flere dyktige formenn, anleggsledere og prosjektledere.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har praktisk sans og god byggeteknisk kompetanse. Du trives med å ha løpende utfordringer og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon. For å lykkes i Realbygg tror vi du har 5-10 års ledererfaring fra drift av byggeplasser. Du er selvstendig, du trives med å ha mange baller i luften og du har evnen til å motivere de rundt deg. I tillegg er du løsningsorientert, ansvarsbevisst og handlekraftig med sterk stå-på-vilje og høy gjennomføringsevne.

Realbygg tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet har en rekordhøy ordrereserve, med spennende prosjekter for langsiktige kunder vi kjenner godt.

Dersom dette er noe som virker spennende hører vi gjerne fra deg:

Trond Hegrenæs (teknisk sjef) på tlf 22 07 18 13 / 900 52 752.

Søknad med CV kan sendes til thegrenes(æt)realbygg.no

Vis flere stillinger: