Formann


Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta Elektro
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfristsnarest

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

Fra 1. januar 2021 går vi i gang med en ny ettårs-kontrakt i Sør-Rogaland, hvor vi skal drifte elektriske anlegg for Statens vegvesen. Vi søker nå etter en formann som kan lede dette viktige arbeidet.

Noen av arbeidsoppgavene dine som formann:

  • Ledelse av elektroarbeid innen tunnelinstallasjoner, veibelysning og øvrige elektroinstallasjoner på og langs vei
  • Produksjonsplanlegging og ledelse av arbeidsoppgaver på driftskontrakter og prosjekter
  • Oppfølging av økonomi og HMS
  • Utarbeide dokumentasjon til byggherre
  • Støttespiller for prosjektleder

Hvem er vår nye formann?

Den rette kandidaten har erfaring fra veielektro eller industri. Det er en fordel med fagbrev som elektriker/guppe L eller automatiker, samt teknisk fagskole innen elektro. Lang og bred erfaring fra faget kan kompensere for manglende utdanning.

Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen, så du må ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk. Du må også ha førerkort klasse B.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta elektro?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som formann vil du lede arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektsjef Ivan Bakken tlf. 90 14 83 58.

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: