Formann

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist14.05.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Asfalt Entreprise Trøndelag søkes det nå etter:

FORMANN ASFALTLAG

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift. Du vil være ansvarlig for å sikre sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Vi ser etter en person med gode lederegenskaper, samarbeidsevner og datakunnskaper. Stillingen rapporterer til områdesjef.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • relevant fagbrev
  • erfaring fra asfaltarbeid
  • kunne forstå og snakke norsk er en forutsetning

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 14. mai 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Rune Johansen
HR Sjef, NCC Industry AS
+47 900 16 926
rune.johansen@ncc.no

Thor Kvam
Områdesjef Binab
+47 928 56 436
thor.kvam@ncc.no

Vis flere stillinger: