Formann og Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss - Beyond Construction!

FirmaNCC Industry Asfalt
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist26.04.2018

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry er i suksessiv vekst og vi søker nå etter formann og operatør til asfaltverk i Ålesund.

FORMANN

Vi søker en person som kan ta det daglige ansvaret, herunder produksjon og vedlikehold, ved vårt asfaltverk i Ålesund. Som formann vil du være ansvarlig for rapportering av varemottak og varebeholdning, fakturabehandling og bestilling av råvarer iht. avtaler. Videre vil du jobbe med kundeoppfølging og tilrettelegging og oppfølging av produksjon. Nødvendig teknisk og administrativ opplæring vil bli gitt.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • relevant fagbrev
  • selvstendig og initiativrik
  • serviceinnstilt og fleksibel
  • gode norskferdigheter -både muntlig og skriftlig

OPERATØR

Som operatør er det en fordel at du har:

  • hjullasterbevis
  • mekanisk kompetanse
  • sveisekompetanse
  • erfaring fra asfaltproduksjon
  • gode norskferdigheter -både muntlig og skriftlig

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingene, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 26 april 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Frode Fines
Arbeidsleder
+47 416 09 950
frode.fines@ncc.no

Vis flere stillinger: