Ford Transit Custom med høyt tak

Ford lanserer snart Transit Custom kommer med høyt tak.

Takhøyden gir 20 prosent mer lastevolum enn dagens utgave med lavt tak. Den nye modellen lanseres senere i år, ifølge en presse

Den nyeste versjonen av Årets internasjonale varebil har 370 mm høyere tak, som øker avstanden fra gulv til tak til 1,77 meter og gir et maksimalt lastevolum på 8,3 m3 (med hel skillevegg).

Unik
Denne modellen er unik i klassen på grunn av en takkonstruksjon i metall, en løsning som gir økt styrke og stabilitet - enn tak laget av komposittmaterialer og muliggjør takgrind og taklast på 100 kg.

Samme design
- Dette er en Transit Custom – med samme design, økonomi og slitestyrke som modellen med lavt tak - pluss det verdifulle ekstra lastevolumet, sier Per Gunnar Berg, salgsdirektør ved Ford Motor Norge.

Kort og lang akselavstand
Leveringen av Transit Custom med høyt tak starter senere i år, og kundene vil ha de samme alternativene som med lavt tak, inklusive kort og lang akselavstand og et vidt spekter av totalvekter, drivlinjer og karosserityper.

Bred sidedør
I likhet med modellene med lav takhøyde har modellene med høyt tak best-i-klassen lasteplass og klassens bredeste sidedør, ifølge Ford. Dette muliggjør innkjøring av tre lastede Europaller både i modellen med kort og med lang akselavstand.