FM Strand kan være i gang med bygging av to blokker med 29 leiligheter på Os for OBOS neste vår. Ill. ABO Plan og Arkitektur

FM Strand bygger for OBOS på Os

FM Strand har signert kontrakt om å bygge to blokker med til sammen 29 leiligheter i Solstrandvegen i Bjørnafjorden kommune.

Daglig leder Terje Nøttveit i FM Strand forteller at selskapet har vært i en samspillprosess med OBOS og har utviklet boligprosjektet sammen med boligbyggelaget. Nøttveit sier han er svært glad for kontrakten.

Nøttveit sier at FM Strand fulførte boligprosjektet Møllestranden i Bergen for OBOS i 2016 og synes det er gledelig at OBOS igjen har valgt FM Strand.

Prosjektleder hos OBOS, Roger Wiksnes, forteller at samspillsprosessen med FM Strand har gått veldig fint.

– Vi har hatt en god og åpen dialog, hvor FM Strand både har vært strukturert og offensive. De har helt klart vært en viktig bidragsyter for at vi nå får realisert dette boligprosjektet, sier Wiksnes.

Boligprosjektet Solstrandvegen består av 29 leiligheter med en snittstørrelse på 93 kvadratmeter (fra 60 til 137 kvadratmeter).

Salget har startet og hvis det går som OBOS håper kan det bli byggestart neste vår. Da kan de beboerne flytte inn høsten 2022. Samlet kontrakt er på drøyt 100 millioner kroner medregnet merverdiavgift.