Flere og bedre varmepumper

Klima & Varmeteknikk AS utvider produktspekteret med en bred portefølje varmepumpper signert York, Johnson Controls (USA). Varmepumper og fancoils lagerføres, mens selskapets totalprogram leveres etter ordre.

Tittel

Fakta
Johnson Controls er et verdensomspennende teknologi- og industriselskap som betjener kunder i over 150 land med 130.000 ansatte. De som utvikler og produserer kvalitets produkter, tjenester og løsninger for blant annet å optimalisere energi og drift effektive bygninger.

YORK er et Johnson Controls selskap som designer og produserer et komplett sortiment av varmepumper, ventilasjon og air condition for boliger, næringsbygg og industri.

 Klima & Varmeteknikk AS er blant pionerene i Norge med miljøvennlig varme & ventilasjon, snart kan kompetansesenteret feire 30 år. Mer informasjon på www.kvt.no

 

 

York-produktene man nå får fra KVT spenner fra de minste luft luft varmepumpene via multi-split til de største rooftop-systemene.

Klima & Varmeteknikk AS har regionkontor i sør og vest samt et landsdekkende forhandlerapparat som sørger for god omsetning av varme- og inneklimarelaterte produkter.

Godt markert
- Når vi legger til en ny leverandør må vi være sikre på at produktene holder mål. Valget falt på Johnson Controls med deres York produkter grunnet kombinasjonen solid erfaring, produktkompetanse og ikke minst en fornuftig balanse mellom pris og kvalitet. Selskapet har markert seg sterkt i en årrekke i Norge i med sine industrielle kjøle- og fryseløsninger, understreker daglig leder Thorbjørn Nilsen i Klima & Varmeteknikk AS.

Multisplit selger
Nilsen signerte avtalen med Johnson Control like over nyttår, produktene er på plass og forhandlerne melder om god respons både på de vanlige varmepumpene og ikke minst multi-split modellene.

- Den ekstra kalde vinteren har medført noe ekstra interesse for multi-split løsninger. Nå ser vi at de som ikke har nytte av en enkelt vanlig luft til luft varmepumpe, ofte på grunn av boligens utforming – velger vår York multisplit med tre eller fire innedeler. Dette er en grei løsning for større leiligheter og andre steder hvor det ikke passer med luft-vann eller å bore etter energi, opplyser Nilsen.

Design og effekt
Den nye fancoils enhetene egner seg godt både til rehab og nybygg. Dette er en god måte å få mer varme ut av det eksisterende vannbårne varmeanlegget. Ved å bytte ut de gamle radiatorene med moderne fancoils oppnås bedre varmefordeling – mens bedre design er bonus.

KVT leverer følgende York produkter fra eget lager:

Fan Coils
• 2 og 4 rørs Hydro kassetter - effekt fra 2,6 til 14 kW

• 2 rørs High Wall systemer - effekt fra 2,1 til 5,2 kW

• 2 og 4 rørs gulv og tak modeller - effekt fra 0,7 til 10 kW

Luft/Luft varmepumper

• Inverter Mini split Arctic modell - effekt fra 2,9 til 7,2 kW

• Multi inverter systemer med 4 valgfrie innedeler - effekt fra 2,8 til 11,3 kW

• Proffline Konsoll inverter for tak, vegg og gulv - effekt fra 5,5 til 13 kW

Fullt utvalg
I tillegg til de lagerførte varene tilbyr også Klima & Varmeteknikk AS hele utvalget fra York / Johnson Controls.