Fire nye glass- og fasaderådgivere på Fagdagen

– Foreningen takker alle utstillere, foredragsholdere og deltakere for et vellykket arrangement. Selvsagt var det også hyggelig å kunne presentere nye navn i vårt faglige elite, sier Bjørn Glenn Hansen etter Glass og Fasadeforeningens «Fagdagen 2016 – Trondheim».

Den faglige eliten Hansen refererer til er kandidater som gjennomfører Glass og Fasadeforeningens autoriserte kurserie og består den avsluttende oppgaven.

Martin Hansen, Blikk Fasader AS, Dag Ove Pettersen, Sapa/Wicona, Kristian Sivertsen, Sapa og Mads Appelbom var fire av 13 som avsluttet glassrådgiverkurset i juni.

På Fagdagen 2016 – Trondheim fikk de nye rådgiverne utdelt sine diplomer og jakker. Hele 12 av kursdeltakere leverte inn prøve. Alle bestod.

– Det er imponerende, sier Hans Olav Meen Nilssen i Glass og Fasadeforeningen i en pressemelding.

I tillegg til 143 deltakere var det til sammen 15 stands å besøke. Programmet besto av et felles program der aktuelle saker fra Glass og Fasadeforeningen ble presentert. Deretter ble forsamlingen i tre faggrupper, glassmestere og produsenter, fasade og bilglass.

– Vi er kjempefornøyd. Bransjen har stilt opp etter beste evne og utstillerne gjorde en god innsats med å presentere sine nyheter og tjenester. Vi synes også det ar vellykket med å rendyrke fagene som er samlet i vår organisasjon med hvert sitt faglige program. Det var til sammen 24 foredrag. Samlet sett viste vi med «Fagdagen 2016 – Trondheim» at det er ønske og behov for treffpunkter mellom alle aktører i bransjen. sier prosjektleder Per Henning Graff.