– Jeg ser virkelig frem til å komme i gang. Ramirent er det største selskapet i utleiebransjen, og det skal bli spennende å komme ut og treffe kundene som jeg har fulgt gjennom mange år, sier Finn Løkken.

Finn Løkken tilbake i Ramirent

Finn Løkken, som i åtte år ledet Cramo i Norge og nå sist var leder for Hedalm Anebyhus, har begynt i en stilling som Director sales solutions i Ramirent. Han er dermed tilbake i selskapet har var en del av i flere år frem til 2003.

– Når denne muligheten åpnet seg i Ramirent kunne jeg ikke si nei. Det er utleiebransjen jeg kan aller best og her jeg hører hjemme, sier Løkken til Byggeindustrien.

Han begynte i stillingen 11. september og vil i hovedsak jobbe inn mot de større kundene.

– Jeg ser virkelig frem til å komme i gang. Ramirent er det største selskapet i utleiebransjen, og det skal bli spennende å komme ut og treffe kundene som jeg har fulgt gjennom mange år, legger Løkken til.

Det var konsernsjef Magnus Rosén som hentet Løkken til Ramirent. Rosén var også sjef i Cramo da han hentet Løkken til å lede Cramo i Norge.

– Vi er meget tilfreds med å få Finn med på laget. Han har en lang og solid erfaring som Ramirent vil ha stor nytte av, sier Rosén.

Les mer om Ramirents offensive satsing i neste utgave av Byggeindustrien.