Foto: Kristina Pederstad Notaker-Velde

Feiret oppgraderingen av Bøler skole med kake for 900 elever og lærer

Bøler skole er oppgradert med blant annet nytt ventilasjonsanlegg, ny fasade og er etterisolert til passivhusnivå. Nå er arbeidene ferdige og skolen har feiret med en enorm sjokoladekake formet som skolebygget.

Prosjektleder Lasse Skaar i Undervisningsbygg og rektor Morten Sesseng ved Bøler skole. Foto: Kristina Pederstad Notaker-Velde

- Jeg vil på vegne av alle sammen takke Undervisningsbygg for innsatsen for Bøler skole – og takk for kaka, sier rektor Morten Sesseng.

Skolen har fått ny fasade, som er etterisolert til passivhusnivå, nye vinduer og dører, forsterket yttertak, nytt auditorium og administrasjon. Skolen har også fått nytt ventilasjonsanlegg, nye planløsninger og nye tekniske anlegg.

- I tillegg gjorde vi en total innvendig rehabilitering, der vi også har skiftet ut alt inventar. Dere har fått bedre luft, finere møbler og flotte fasader. Nå er skolen klar for nye generasjoner med lærevillige barn, forteller Lasse Skaar, prosjektleder i Undervisningsbygg.

Den store sjokoladekaken var formet som selve Bøler skole og falt i smak hos både elever og lærere. Bakeren var også til stede.

- Vi fikk tilsendt plantegninger av skolebygget fra Undervisningsbygg og har laget kaken etter disse. Det er første gang jeg har hatt et så stort prosjekt, forteller Magnus Brun i Baker Brun.