Fast ansatt og sommerjobb geoteknikk

FirmaNorconsult
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist10.11.2014

Seksjon Geoteknikk og Samferdsel i Molde har behov for flere geoteknikere. Som en del av vårt rekrutteringsarbeid søker vi etter en fast ansatt og vi tilbyr samtidig praksisplass sommeren 2015.

Fagmiljøet geoteknikk i Norconsult består for tiden av 11 geoteknikere i egen seksjon ved vårt kontor i Molde, samt 22 geoteknikere ved hovedkontoret i Sandvika, én i Odda og 4 i Trondheim. Videre har vi egen feltavdeling i Molde med 3 borerigger, borebåt og laboratorium. I tillegg har vi 16 geoteknikere og egen feltavdeling med 8 borerigger i Gøteborg. Fire av disse boreriggene er til enhver tid stasjonert i Norge. Feltavdelingen i Gøteborg har også etablert seg med lager og verksted i Fredrikstad.

Det geotekniske fagmiljøet i Norconsult har sin hovedvirksomhet rettet mot bygg- og anleggssektoren der vi tar oss av alle typer geotekniske problemstillinger, hovedsakelig i større tverrfaglige prosjekter innen vei, jernbane, flyplass, kontor- og næringsbygg, industriutbygging, havne- og kaianlegg og kommunaltekniske anlegg.

Hos oss vil du delta i team som prosjekterer og løser de utfordringer vi til enhver tid har påtatt oss. Du blir med i et slagkraftig, tverrfaglig rådgivermiljø med høy kompetanse og utfordrende og spennende oppgaver i Norge og utenlands.

Du er:

  • kreativ
  • engasjert, positiv, initiativrik
  • målrettet og resultatorientert
  • fleksibel og ansvarsbevisst
  • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og evt. attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider. Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet.

Send søknad

Kontaktpersoner:

Jan Kåre Iversen

Kontorleder

tlf.: 971 22 973

Send e-post

Magne Bonsaksen

Seksjonsleder grunnundersøkelser, Seksjonsleder geoteknikk og samferdsel

tlf.: 920 68 693

Send e-post

Vis flere stillinger: