Faglig leder

Entreprenørforening Bygg og Anlegg (EBA) er en Bransjeorganisasjon for landets ledende entreprenører og har 210 medlemsbedrifter med totalt 25000 ansatte. Foreningen er den største innen Bygg og Anlegg, og har 9 Lokalavdelinger i Norge. EBA er tilsluttet Byggenæringens Landsforening (BNL) og Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO).

EBA Oslo avdeling er lokalorganisasjon for Oslo, Akershus og Østfold. Avdelingen har eget opplæringskontor (BYGGOPP) med omfattende aktiviteter innen fagopplæring og rekruttering.

FirmaOpplæringskontoret for Bygg og Anleggsteknikk
Fylke
Søknadsfrist14.03.2011

TIL VÅRT OPPLÆRINGSKONTOR BYGGOPP I EBA OSLO AVDELING SØKER VI

Faglig leder

 

Opplæringskontoret i EBA Oslo har et stort antall lærlinger og satser på systematisk oppfølging av lærlingene på byggeplass. Opplæringskontoret er godkjent innen alle Bygg- og Anleggsfagene. De største er tømrerfaget og betongfaget.

Stillingen omfatter daglig oppfølging av lærlinger i Oslo, Akershus og Østfold. Rekrutteringsarbeid mot skoler og medlemsbedrifter inngår også i stillingen.

 

Kvalifikasjonskrav:

Vår nye medarbeider må ha fag-/svennebrev i et av Bygg eller Anleggsfagene, og helst ha annen byggeteknisk tilleggsutdanning til bransjen.

Det er en forutsetning at du er opptatt av fagopplæring, og jobber selvstendig og strukturert.

Disponere egen bil, og det må medregnes noe reisevirksomhet. PC er et viktig verktøy i vårt daglige arbeide.

 

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og utfordrende arbeidsoppgaver.

 

Vår faste kontorbase er i dag på Majorstuen i Oslo Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til opplæringsleder Tom-Rune Karlsen på telefon 93224202 eller tom-rune.karlsen@byggopp.no

Skriftlig søknad med vedlagt CV sendes snarest eller senest innen 14. mars 2011

 

BYGGOPP

Opplæringskontoret for Bygg og Anleggsteknikk

Oslo, Akershus og Østfold

Middelthunsgate 27 Majorstuen, 0305 Oslo