Fagarbeidere mur / betong

Haugerud & Vikeby AS har siden starten i 1996 vært en av de største murerbedriftene i Indre Østfold og har de 10 siste årene utviklet seg til et entreprenørselskap med totalansvar. Som en av tradisjonsbærerne av det stolte murerhåndverket står vi også bak en rekke restaureringsarbeider på Østlandet. Bedriften er godt kjent for sin høye faglige integritet og kvalitet i arbeidet. Selskapet har de siste årene hatt en omsetning på ca. 40 mill.

FirmaHaugerud & Vikeby
FylkeØstfold
StedMysen
Søknadsfristsnarest

Haugerud & Vikeby as står foran mange spennende utbyggingsprosjekter, og søker i den forbindelse dyktige fagarbeidere innen mur-, betong- og forskalingsfaget.

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser etter deg som kan vise til erfaring med bygg- og anlegg. Du må kunne jobbe selvstendig og ha gode samarbeidsevner. Fagbrev er ingen betingelse, men en fordel.

Vi tilbyr

Utfordrende og spennende arbeidsoppgaver i et lite og godt arbeidsmiljø med konkurransedyktige betingelser. Du kan regne med at de fleste prosjektene vil være i eller med utgangspunkt i Indre Østfold.

For mer informasjon; se vår hjemmeside: www.haugerud-vikeby.no eller ta kontakt med Jørn Haugerud på telefon 958 38 009 eller e-post; jorn@haugerud-vikeby.no

Alle søknader og henvendelser blir behandlet konfidensielt.

Kontoradresse; Haugerud & Vikeby as, Vandugbakken 55, 1850 Mysen.

Vis flere stillinger: