Fagarbeidere / Baser - Tømmeravdelingen - Bergen

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Storbyregion Bergen har kontorer i Storetveitvegen og utfører primært prosjekter i Bergen og omlandskommunene, men vi er også involvert med vår spesialkompetanse i spennende prosjekter andre steder i Norge. For oss er samarbeid, involvering og kontinuerlig forbedring kjerneområder i utviklingen vår der våre lange tradisjoner som både produksjonsbedrift og kundeorientert prosjektutvikler knyttes samen med høyt miljøfokus, digitalisering og bruk av nye verktøyer og prosesser.

FirmaVeidekke Bygg Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist15.10.2019

Vi har flere spennende og store prosjekter i Bergens-området og ser etter deg som vil bli med oss på laget! Vi søker tømrere til vår tømmeravdeling i Bergen.

Veidekke styrker sin satsing i Bergensområdet og søker deg som elsker flinke folk og spennende prosjekter. Vi ser etter deg som trigges av utfordringer, liker samarbeid og involvering og fremragende byggeprosesser.

Tømmeravdelingen i Bergen består av ca 30 medarbeidere og arbeider innenfor både bolig og næringsprosjekter lokalt i Bergens området.

Grunnet mange nye større prosjekter søker vi å styrke avdelingen ytterligere.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som har fagbrev i tømmerfaget og har praktisk bakgrunn og erfaring. Vi tenker at følgende er sentrale områder du kjenner deg igjen i, trives med og utfordres av:

  • har norsk fagbrev
  • har høyt fokus på HMS
  • trives i en hektisk hverdag med varierte arbeidsoppgaver
  • er nøyaktig og kvalitetsbevisst
  • er fleksibel og serviceinnstilt
  • er pliktoppfyllende og ansvarsbevisst
  • har gode norskkunnskaper
  • liker å ta ansvar
  • har godt humør, stå-på-vilje, liker å jobbe i team – flink med folk!

Profil

Det er viktig at du er initiativrik og handlekraftig. I Veidekke får du ansvar om du tar ansvar. Gode idèer, godt samspill og involvering er sentralt hos oss. Kort fortalt: Du er en fagarbeider med stort pågangsmot, er beslutningsdyktig og en god lagspiller.

Vi tilbyr

Du får jobbe med spennende prosjekter sammen med mange kollegaer i et sterkt faglig miljø i og rundt Bergen. Vi ønsker å være en organisasjon der alle blir sett, der det er stor frihet, der det er mulighet for involvering og utvikling, der man får ansvar og tillit og der kunde, HMS og kontinuerlig forbedring står øverst på agendaen. Vi mener det er viktig å ha det gøy på jobben og vi liker både teknikk og folk!

Om du blir en av våre fagarbeidere blir du en del av en enhet som både har det gøy på jobben og har høy prestasjonsevne. Vi kan tilby et involverende fagmiljø hvor HMS, planlegging og god drift står i sentrum. Våre fagarbeidere er nøkkelpersoner for vår suksess innenfor tømmerfaget. Du får gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. Veidekke har konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og tilbyr medeierskap i bedriften i form av rabatterte aksjekjøp årlig.

Du vil inngå i en organisasjon med godt humør og stå-på-vilje der det er en god blanding av unge og erfarne innen mange fagfelt.

Kontaktpersoner:

Svein Ove Waage

92060568

svein.ove.waage@veidekke.no

Lin Kristin Hauge

92060988

lin-kristin.hauge@veidekke.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: