Fagarbeider


Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeTroms og Finnmark
StedTromsø
Søknadsfrist12.10.2020

Vil du være med å sikre at barn kommer trygt frem til skolen, at ingen blir forsinket på vei til jobb og at varene vi trenger kommer frem dit de skal; om det så snør sidelengs en vinternatt eller er en strålende sommerdag? Har du i tillegg kompetanse som yrkessjåfør eller anleggsmaskinfører med førerkort minimum klasse C? Da kan dette være jobben for deg!

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet, i hele Norge. I kommune Tromsø og Karlsøy er vi ansvarlig for å drifte og vedlikeholde riks og fylkesveinettet. Vi trenger nå flere fagarbeidere som kan hjelpe oss å holde veiene åpne.

Som fagarbeider vil du ha varierte arbeidsoppgave som:

 • Drift og vedlikehold av vei året rundt
 • Lastebil- og maskinkjøring
 • Vintervedlikehold - brøyting/strøing
 • Mindre anleggsarbeid i forbindelse med tilleggsarbeid

Hvem er vår nye fagarbeider?

For å holde Norge åpent vil det i perioder kreve ekstra innsats og høy arbeidsbelastning. Beredskapen vår er døgnkontinuerlig; slik sørger vi for at trafikksikkerheten og fremkommeligheten er god. Du må derfor delta i vaktordning inklusiv brøyteberedskap, og kunne jobbe skift – dag og natt. Dersom du er takler hektiske perioder og i tillegg er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter. I tillegg må følgende kompetanse være på plass:

 • Fagbrev som yrkessjåfør eller anleggsmaskinfører, eller lang erfaring fra faget
 • Maskinførerbevis for relevante maskiner, primært hjullaster og gjerne veghøvel
 • Førerkort minimum klasse C. samt gyldig YSK.
 • Statens vegvesen vinterkompetansebevis, eller bestå ny test
 • Det er positiv med erfaring fra drift- eller vedlikeholdsoppgaver
 • Grunnleggende kunnskap om bruk av pc og elektroniske løsninger
 • Gode norskkunnskaper skriftlig og muntlig

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av et svært godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av høyt tempo og samarbeid. Hos oss vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Nils Johan Nilsen på tlf. 48 00 39 99.

Søk her

Vis flere stillinger: