Fagarbeider tunnelvask

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

Firma Mesta
FylkeMøre og Romsdal
StedFrei
Søknadsfrist30.09.2020

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Mange steder i landet er tunneler helt nødvendig for å komme seg frem på en trygg måte. Ved hjelp av tunnelvask sørger vi for at tunneler over hele Norge er sikret for trygg ferdsel.

Til vår avdeling for tunnelvask i Mesta drift og vedlikehold område Midt søker vi deg som liker høyt tempo, er nøyaktig og har fokus på sikkerhet. Stillingene blir en del av et arbeidslag som arbeider med tunnelvask. Vi jobber i hovedsak i Møre og Romsdal og Trøndelag, men utfører også enkelte oppdrag andre steder i landet.

Arbeidet foregår utelukkende på natt med 4-dagers uke som arbeidstidsordning. Noe endring i arbeidsplan må påberegnes med tanke på spesialoppdrag. Oppmøtested er Frei i Kristiansund kommune.

Hvem er vår nye fagarbeider innen tunnelvask?

Arbeidet er for det meste maskinelt, men det er også en del tyngre manuelt arbeid som krever god fysisk form. For å kunne arbeide effektivt er det viktig at alle medlemmene av laget kan utføre alle typer oppdrag, vi derfor ønsker vi arbeidstakere med kjørekort klasse CE. Sertifikat og maskinførerbevis for andre klasser av tyngre kjøretøy og maskiner vil telle positiv. For å lykkes i jobben er det viktig at du mestrer stort ansvar og trives med selvstendig arbeid.

Følgende kompetanse og erfaring må være på plass:

 • Relevant fagbrev som anleggsmaskinfører eller yrkessjåfør. Lang erfaring fra faget kan kompensere for fagbrev.
 • Førerkort klasse CE
 • Yrkessjåførkompetansebevis (YSK)
 • Maskinførerbevis
 • Vi ser det som en stor fordel at du har erfaring fra tunnelarbeid/-vedlikehold
 • Stillingen krever gode norskkunnskaper

Arbeidsoppgavene dine vil være:

 • Vask av tunneler
 • Kjøring av vannbringerbil, spylebil, feiebil og slamsugerbil
 • Kjøring av såpeutlegger
 • Øvrige oppgaver både i og utenfor tunnel
 • Utarbeide og gjennomføre sikker jobbanalyse (SJA)

Hvorfor skal du jobbe i Mesta?

Du vil bli en del av en inkluderende og sammensveiset gjeng med lang erfaring med tunnelvask, som setter sikkerhet og kvalitet høyt. Arbeidslaget preges av stor stå-på-vilje og godt humør. Vi gleder oss til å få inn nye krefter og skal lære deg alt vi kan. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som fagarbeider du en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev. Vi er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med prosjektleder Egil Ingvar Halås tlf. 41 53 21 53 eller anleggsleder Arild Kjærvik tlf. 90 59 90 53.

Søknader blir vurdert fortløpende, søknadsfrist er 30. september.

Søk stilling

Vis flere stillinger: