Fagansvarlig

Norgeseliten er en landsdekkende elektrikerkjede med elektroentreprenører. Kjeden består av 192 virksomheter med rundt 2 200 fagutdannede elektrikere. Norgeseliten eies av Berggård Amundsen – norsk familieeid elektrogrossist. Kjedekontor består av kjedeleder, markedssekretær, fagansvarlig og to konsulenter med ansvar for sine distrikter.

I løpet av 20 år har vi utviklet oss i takt med tiden. Norgeseliten består i dag av en rekke dyktige fagmennesker som innehar bred kunnskap og som stadig ser nye løsninger og muligheter i markedet.

Vårt mål er å gjøre hverdagen bedre, enklere og mer lønnsom for våre medlemmer.

Firma Norgeseliten
FylkeViken
StedLanghus
Søknadsfrist24.09.2020

Er du et vinnende vesen som evner å skape tillit hos folk?

Norgeseliten AS eies av Berggård Amundsen & Co AS og er en del av et norsk, familieeid selskap med korte beslutningsveier og flat struktur som gir gode muligheter til å påvirke. Kjedekontoret består av fem ansatte og er en kjede i sterk utvikling og vekst. Norgeseliten har som mål å sikre at medlemmene har de beste forutsetningene for å lykkes med sine mål i et marked i rask utvikling. Dette innebærer å tilby ledende løsninger for høyt kvalifiserte fagarbeidere inne elektro samt å vedlikeholde og videreutvikle gode relasjoner mellom medlemmene, kjedekontoret og Berggård Amundsen.

På vegne av Norgeseliten er nå på jakt etter en dyktig fagansvarlig som skal sikre at kjeden gjennom sine medlemmer kjennetegnes som det beste og mest innovative stedet å jobbe inne elektrobransjen. Den nye fagansvarlige vil bli en sentral rolle i å kommunisere utad at Norgeseliten differensierer seg fra andre i markedet når det kommer til kompetanseheving på medlemsnivå.

Norgeseliten er sertifisert som Great Place To Work og vi etterlever våre løfter til medlemmene våre: “Vi hjelper deg å lykkes” - høres dette ut som noe du kan identifisere deg med?

Ansvarsområder:

 • Planlegging og gjennomføring av nasjonale og regionale fagsamlinger
 • Videreutvikle et godt faglig og sosialt fellesskap for ledere, montører og lærlinger
 • Innhold i og utvikling av kompetansemodellen Elitemontør, herunder kontakt med leverandører for kurs og kompetanse
 • Utvikling og vedlikehold av fagverktøy som tilbys gjennom Norgeseliten, som Ellipse, Elitekulator og andre «elektrofaglige fordelsavtaler»
 • Utvikling og salg av nasjonale avtaler for kjeden

Vi ser etter deg som

 • kan vise til formell kompetanse som elektriker eller installatør, alternativt elektroingeniør
 • har minimum 5 års erfaring fra bransjen, bransjeerfaring kan kompensere for formell kompetanse
 • er faglig interessert i elektrobransjen, utvikling, nye produkter og tjenester
 • har bakgrunn fra salg og utadrettet oppsøkende arbeid
 • har gode kommunikasjonsferdigheter på både norsk og engelsk
 • er motivert for å jobbe i Norges mest innovative elektrikerkjede

Som person er du kunde og serviceorientert, du tar initiativ og motiveres av å jobbe målrettet. Du er utadvendt og god til å lære bort. Vi ser også for oss at du har utpreget samarbeidsevner og trives med å knytte nye relasjoner, samt ta vare på de eksisterende. I tillegg har du en god forretningsforståelse og evner å se det store bildet.

Hos Norgeseliten blir du en del av et miljø hvor det blir lagt stor vekt på tverrfaglig samarbeid og trivsel. Vi har nylig flyttet inn i helt nye, lyse, åpne og trivelige kontorlokaler på Langhus utenfor Oslo som vi deler med Berggård Amundsens 35 ansatte. Det er ofte lett og hyggelig stemning med mye smil og latter. Her har vi også eget moderne treningsrom og 40 ladestasjoner for elbil, med strøm fra eget solanlegg. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger, herunder helseforsikring.

Høres dette interessant ut? Ta kontakt med Anniken Moore på e-post anniken.moore@dfind.no eller telefon 489 99 366 for mer informasjon.

Viktig informasjon om rekrutteringsprosessen:
Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre. Vi gjør kontinuerlige vurderinger for mulighet til fysiske møter i henhold til smittevernregler.

Søk stilling

Vis flere stillinger: