Fagansvarlig Proff

BYGGMAKKER er en av Norges største byggevarekjeder og omsatte i 2013 for ca 5 milliarder kroner. Byggmakker er eid av finske Rautakesko som er Europas 5.største byggevarekjede. Vi har 85 utsalgssteder over hele landet og selger til både forbrukermarkedet og proffmarkedet. Byggmakkerkjeden har ca. 2500 ansatte. Vårt hovedkontor ligger på Langhus i Akershus.

Firma Byggmakker Handel
FylkeAkershus
StedLanghus
Søknadsfrist22.10.2014

Byggeteknisk kompetanse – salg – relasjonsbygging

Vi styrker vår Proff satsing og søker en Fagansvarlig Proff til vårt B2B salgsteam. Som Fagansvarlig for proffmarkedet vil du jobbe tett med våre medlemmer, storkunder og øvrige samarbeidspartnere. Din hovedoppgave vil være å utvikle kjeden i nært samarbeid med medlemmene. Du vil gjennomføre forhandlinger og innsalg, planlegge og gjennomføre salgsfremmende markedskampanjer, samt holde presentasjoner for større og mindre grupper av samarbeidspartnere.

Du har praktisk erfaring fra bygg og anleggsbransjen og forstår vår verdikjede. Som bedriftens fagperson utad, må du ha byggeteknisk kompetanse og relevant utdanning. Du har sterk interesse for, og gjerne erfaring fra, salg og markedsføring. Du er tydelig i din kommunikasjon, trives med formidling fra scenen og evner å kommunisere med overbevisning. For å lykkes hos oss må du være endringsvilling, strukturert og opptatt av å holde det du lover.

Vi tilbyr en nyopprettet stilling hvor du vil ha en nøkkelrolle i vår Proff satsing. Du får varierte arbeidsoppgaver og et bredt kontaktnett av medlemmer og leverandører. Du blir del av et kompetent og godt arbeidsmiljø, og jobbe ut fra hovedkontoret vårt på Langhus. Vi verdsetter din gode formidlingsevne og relasjonsbyggende egenskaper, og sammen skal vi utvikle vårt Proff satsing.

Har du spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Mercuri Urval ved Veronica Larsen, tlf. 975 59 027. Du kan vise interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad snarest, og senest innen onsdag 22. oktober. Alle henvendelser til Mercuri Urval behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Søk stilling

Vis flere stillinger: