Fagansvarlig oppdragsleder BYGG

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

Firma Rambøll Norge
FylkeØstfold
StedFredrikstad
Søknadsfrist20.04.2015

Rambølls kontor i nye flotte lokaler på Værste i Fredrikstad består i dag av 4 avdelinger; Bygg, Prosjektadministrasjon, Tekniske fag (elektro og VVS) samt Plan og arkitektur med rundt 45 medarbeidere i et tverrfaglig miljø. Virksomheten er en av Norges største rådgivermiljøer innen samferdsel, byutvikling og samfunnsrådgivning. Vi er engasjert både offentlig og privat i mange ulike prosjekter innen næring, industri, anlegg og havner.

For å styrke vårt miljø innen konstruksjonsfaget søker vi etter en motivert medarbeider til vårt nye flotte kontor i Fredrikstad. I Fredrikstad vil du inngå i avdeling Bygg med i dag 10 medarbeidere.

Vi søker etter sivilingeniør/ingeniør med høy kompetanse innen statikk, stål og betongprosjektering etter Eurocode.

Dine egenskaper:

Rambøll arbeider for en bærekraftig samfunnsutvikling med fokus på verdiskapning for våre kunder. Å finne optimale løsninger krever en helhetlig tilnærming. I Rambøll legger vi vekt på tverrfaglighet med fokus på å etablere gode team som kan gi kunden de beste løsningene. Vi søker derfor rådgivere med sterk faglig kompetanse og gode samarbeidsevner. Følgende egenskaper søkes:

 • Erfaring med prosjektstyringsverktøy
 • God erfaring med konstruksjonsverktøy som FEM etc.
 • Kunnskap om seismisk prosjektering etter NS-EN 1998 er en fordel
 • Gode kunnskaper i bruk av pc-baserte kontorstøtteprogrammer (word, excel og lignende)
 • Selvstendig, positiv, strukturert og ryddig samt god til å kommunisere

Vi tilbyr:

Som rådgiver i Rambøll vil du få anledning til å jobbe med spennende og utfordrende prosjekter både lokalt og nasjonalt. Din arbeidshverdag vil bestå av faglige utfordringer, samarbeid med hyggelige, kompetente kollegaer og muligheter for personlig utvikling. Vi tilbyr blant annet:

 • Spennende tverrfaglige prosjekter med fokus på bærekraft og innovasjon
 • Personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy
 • Eksterne og interne kurs
 • Moderne prosjekteringsverktøy
 • Et spennende og kreativt kompetansemiljø
 • Hyggelige og sosiale kollegaer
 • Konkurransedyktige betingelser og gode sosiale ordninger

Det er våre medarbeideres kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Arbeidsmiljø og trivsel er derfor svært viktig for oss. For de rette søkerne tilbyr vi spennende jobb i et sterkt og voksende fagmiljø med gode utviklingsmuligheter.

Velkommen som søker! Søk her

Kontaktperson

Avdelingsleder Bygg, Arnbjørn Kulbrandstad +47 966 26 802


Vis flere stillinger: