Facility Manager/Innkjøper

Sweco former fremtidens byer og samfunn . Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.10.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Våre ansatte jobber på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Sweco sørger for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, har vi tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som Facility Manager har du ansvar for å sikre optimal forvaltning av Swecos lokaler. Stillingen er nyopprettet, og du blir en verdifull ressurs som dine engasjerte og hyggelige kolleger vil sette stor pris på. Vi ser etter deg som er systematisk og grundig, har oversikt, initiativ, kremmerånd og gode forhandleregenskaper. Du vil få anledning til å forme stillingen i henhold til organisasjonens behov. Stillingen rapporterer til Økonomidirektør.

Hos oss vil du utvikle deg. Du vil få jobben med å tilrettelegge, forvalte og profesjonalisere driften av kontorlokalene våre, slik at vi kan sørge for optimale arbeidsforhold for alle medarbeidere. Du holder oversikt over alle relevante leverandører, hvilke innkjøpsavtaler Sweco har – og hva vi trenger. Du forhandler frem og følger opp avtaler med huseier og leverandører av diverse, slik som kontorutstyr, renholdstjenester, resepsjon, kantine og sikkerhetstjenester samtidig som at du sørger for at vi alltid får best mulig kvalitet for pengene.

Du vil lede anskaffelses- og ombyggingsprosjekter og gjennomføre forhandlinger med huseier, konsulenter og entreprenører, med et våkent blikk på risiko og økonomistyring.

Dette kan du

  • Du har relevant utdanning, gjerne innen Facility Management.
  • Du har minimum to års erfaring med Facility management, helst fra store organisasjoner.
  • Du har fortrinnsvis erfaring med forhandlinger og strategisk innkjøp.

Kontaktpersoner:

Steffen Garder

Økonomidirektør

+47 930 99 940

steffen.garder@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: