Lars Henrik Moe (fra venstre), Philip van de Velde og Odd P. Børde (Foto: Sindre Sverdrup Strand)

Etablerer R3

Rådgivning, riving og resirkulering ligger bak navnet R3. Nyvinningen bygger på selskapene Norsk Gjenvinning Entreprenør og 13-Gruppen.

R3 skal bli en nasjonal aktør med 110 ansatte og en omsetning rundt 225 millioner kroner i året. Hovedkontoret vil ligge i Oslo, med avdelinger i Drammen og på Rudshøgda. Kjerneområdet er Osloregionen, Innlandet samt fylkene Telemark, Vestfold og Buskerud. I tillegg er Vestlandet og Sør-Trøndelag viktige satsningsområder.

- Alle avdelinger har lang erfaring og stor kapasitet innenfor rivning, miljøsanering, betongboring og betongsaging. Avdelingene bistår hverandre med ekspertise og kapasitet hvis nødvendig, heter det i en melding fra selskapet.

De har en egen miljørådgivningsavdeling i Oslo og betjener kunder over hele landet med rådgivning, kartlegging og miljørapporter.

- Siden sammenslåingen var et faktum har vi gledet oss til å avduke R3. Vi er en profesjonell aktør med fokus på helse, miljø og sikkerhet i kombinasjon med effektiv og lønnsom drift, sier administrerende direktør i R3 Philip Van De Velde.

- Vi har stor tro på å lykkes ved slå oss sammen. Våre kunder etterspør profesjonelle aktører som kan være med på å utvikle rivningsentreprisene på en bærekraftig måte. Her ønsker vi å være med. Selskapenes samlede kompetanse, erfaringer og tjenestespekter vil danne et godt grunnlag for dette, sier Van De Velde.