Erfarne Geoteknikere

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeNordland, Troms
StedBodø evt. Tromsø
Søknadsfrist10.05.2019

Vi søker erfarne Geoteknikere til vårt kontor i Bodø

Vi ønsker å utvide og bygge opp kapasiteten ved vårt kontor i Bodø og søker derfor medarbeidere med spesialisering innen geoteknikk. Vi søker både deg som har flere års relevant erfaring og deg som er nyutdannet.

Avhengig av din erfaring vil dine arbeidsoppgaver spenne fra rådgivning og prosjektering til oppdragsledelse og kundeoppfølging. I de større integrerte prosjektene vil du samarbeide med de andre fagmiljøene i Multiconsult, både regionalt og nasjonalt. Kontoret i Bodø vil samarbeide tett med våre miljø i Tromsø og Mo i Rana.

Som medarbeider i avdeling Geo, med sine 45 ansatte, vil du bli en del av et spennende miljø med bredde- og spisskompetanse innenfor fagfeltene geoteknikk, miljøgeologi, bergteknikk og grunnundersøkelser. Multiconsult har over 40 års erfaring innen geotekniske grunnundersøkelser og rådgivning i Nord-Norge, og vi har i den sammenhengen opparbeidet oss en unik kunnskap om grunnforholdene i regionen.

Våre oppgaver omfatter prosjektering av byggegroper og fundamentering samt stabilitetsberegninger, bæreevnevurderinger, fyllinger og skjæringer. I tillegg gjør vi mye innen kystnær geoteknisk prosjektering. Her samarbeider vi også med vår Marin-avdeling i Tromsø, som er et ledende fagmiljø inne marinteknikk med ekspertise innen bølgekrefter, strøm, forankring mm. i tillegg til prosjektering av kystkonstruksjoner.
Vårt fagmiljø i Tromsø leder Multiconsult sitt arbeid innen arktisk prosjektering, der arktisk påkjenning og permafrost er en sentral del av vurderingene.

Vi har en variert kundebase med oppdrag for blant annet Kystverket, Statens vegvesen, kommuner, offentlige og private utbyggere på land og på sjø. Hovedtyngden av oppdragene våre er i Nord, men vi har også oppdrag over store deler av Norge.

Kvalifikasjoner

 • Siv.ing/Dr. Ing med spesialisering innen geoteknikk
 • Grunnleggende kunnskap om bruk av PLAXIS og GeoSuite
 • Erfaring fra prosjektering i 3D er en fordel
 • Det kreves gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig

Personlige egenskaper

 • Selvstendig, fleksibel og omgjengelig med evne til å jobbe i team
 • Gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper
 • God tverrfaglig forståelse og kunne takle grensesnitt mot andre fagområder og prosjektaktører
 • Løsningsorientert og ha en praktisk tilnærming til oppgavene
 • Ansvarsbevisst og fokusert på gode leveranser

Vi tilbyr

 • Et meget godt arbeidsmiljø
 • Et multifaglig miljø som oppmuntrer til kunnskapsflyt og samarbeid på tvers i organisasjonen
 • Varierte arbeidsoppgaver og faglig utvikling/kurs for at du alltid skal være oppdatert
 • Deltakelse i landsdekkende kompetansenettverk samt muligheter for hospitering/utplassering ved andre kontorer
 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger
 • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår og i hele påsken
 • Firmahytter, aktivt bedriftsidrettslag og sosiale aktiviteter som bidrar til trivsel
 • Nærhet til flott natur og turmuligheter
 • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen i utlandet, anbefales det at vitnemål godkjennes av NOKUT (www.nokut.no).

Kontorsted er primært Bodø eller Tromsø, men med den rette kandidaten kan vi diskutere muligheten for ansettelse ved et av våre andre kontorer i Nord.

For ytterligere informasjon om stillingene, vennligst ta kontakt med

Avdelingsleder Geo, Nord
Kurt Roger Fredriksen, tlf 908 52 886
E-post: krf@multiconsult.no

Seksjonsleder Geoteknikk
Erlend Berg Kristiansen, tlf 995 73 343
E-post: ebk@multiconsult.no

Multiconsult Nord er lokalisert med regionskontor i Tromsø og kontorer i de 3 nordligste fylker samt på Svalbard. Vi er i dag totalt 185 medarbeidere. Regionen utfører flerfaglig rådgivning og prosjektering, inkludert kartlegging av fysisk miljø og grunn. Kompetansesenteret for kyst-, marin- og arktisk teknologi i Multiconsult er lokalisert til vårt kontor i Tromsø.

Søk stilling

Vis flere stillinger: