Erfaren vegplanlegger

REINERTSEN AS Avdeling Bergen er etablert på Sandsli, og har siden 2003 bygget opp et dyktig og energisk ingeniørmiljø med over 300 ansatte.

Avdelingen i Bergen har rammeavtaler innen Vedlikehold og Modifikasjon med Statoil, og utfører multidisipline prosjekter som dekker hele verdikjeden på installasjonene Heimdal, Grane, Troll A, B og C.

I forbindelse med økt portefølje, og for å sikre god gjennomføring av pågående prosjekter, søker vi etter dyktige og erfarne medarbeidere som ønsker å bidra faglig og sosialt hos oss.

FirmaReinertsen avdeling Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist14.11.2014

Divisjon Engineering Arkitekt Land er en sentral del av REINERTSENs landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og riving. Vårt konsern består av over 2500 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

Vårt kontor i Bergen:

REINERTSENSs landbaserte virksomhet i Bergen ble etablert i 2012 og er allerede involvert i flere spennende prosjekter. Vi har rammeavtale med Statens Vegvesen og satser nå på samferdsel og infrastruktur på Vestlandet.

Vårt kontor i Bergen samarbeider tett med våre over 400 prosjekterende ingeniører og arkitekter i både Trondheim, Oslo og Sverige.

Bli en del av vårt team:

Vi søker nå kandidater med faglig kompetanse og erfaring innenfor planlegging og prosjektering av veg / jernbane / samferdsel /infrastruktur. Du er utdannet sivilingeniør eller ingeniør og har noen års erfaring. Du har gjerne erfaring fra bruk av relevant programvare som AutoCad / NovaPoint, Civil 3D etc.

De riktige kandidater vil få interessante arbeidsoppgaver og ansvar. Alle våre medarbeidere må være motivert for arbeid i større prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik. Det er et krav at den rette kandidaten behersker et skandinavisk språk, skriftlig og muntlig.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Karrierebyggende utviklingsmuligheter og oppfølging i en stor ingeniørbedrift.
  • Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Kunnskapsintensivt og unikt fagmiljø.
  • Veldig godt arbeidsmiljø med positive medarbeidere.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Kantineordning.
  • Konkurransedyktige betingelser.
  • Svært god pensjons- og forsikringsordning.

Søk stilling

Kontaktpersoner: Helge Berset

tlf: +47 92 27 73 90

Vis flere stillinger: