Erfaren rådgiver byggeteknikk

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist13.10.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din kompetanse som rådgivende ingeniør innen byggeteknikk i en stilling hvor du får delta i spennende prosjekter og blir del av et sterkt fagmiljø. For denne rollen trenger du en bachelor- eller mastergrad innen bygg og relevant erfaring som rådgivende ingeniør. Er du vår nye rådgiver? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår byggavdeling

Som rådgiver innen byggeteknikk hos oss blir du en del av en avdeling med ca. 45 engasjerte medarbeidere med et bredt spekter av kompetanse. Vi har et uhøytidelig og inkluderende arbeidsmiljø og stort fokus på trivsel og utvikling av våre medarbeidere. For tiden er vi i oppstartsfasen med prosjektering av store prosjekter som Nytt Regjeringskvartal, ny kampflybase på Evenes og nytt sykehus i Drammen for å nevne noen. Samtidig opplever vi stadig økende etterspørsel etter våre tjenester fra både private og offentlige kunder i små og store prosjekter innen både nybygg og ROT-markedet. Derfor søker vi nå etter flere rådgivere med erfaring som er interessert i å videreutvikle seg i Rambøll og ta del i våre spennende prosjekter.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Rådgiving og prosjektering av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
  • Fagansvar i rådgiveroppdrag
  • Modellering
  • Beregninger og analyser
  • Lede RIB-oppdrag
  • Kundeoppfølging

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din er en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen bør det faglige utgangspunktet ditt være:

  • Bachelor- eller mastergrad innen byggeteknikk
  • Erfaring med rådgiving i byggebransjen
  • God kunnskap om dimensjonering av stål-, tre- og betongkonstruksjoner
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

I denne rollen vil det være en fordel om du også liker å jobbe tverrfaglig, ser helheten i prosjektene og jobber selvstendig. Vi er på utkikk etter deg som skaper gode kunderelasjoner og viser forståelse for kundens behov i din hverdag som rådgiver.

Velkommen til vår divisjon for bygg & arkitektur

Vi er et av verdens ti ledende firma innen bygningsprosjektering, og jobber årlig på mer enn 10 000 byggeprosjekter. Våre 4000 fageksperter fra hele verden har spesialisert seg på å skape innovative og bærekraftige bygg som det er godt å bo og jobbe i. Vi legger ekstra vekt på å balansere de kulturelle, sosiale og fysiske aspektene ved byggene, for å skape verdi for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 13. oktober 2019.

Har du spørsmål?

Kontakt Tommy Hurthi Steinkjer, Avdelingsleder Bygg, 95996663.

Søk stilling

Vis flere stillinger: