Erfaren prosjekteringsleder

AF Gruppen ASA er et børsnotert entreprenør- og industrikonsern med en omsetning på 12,4 mrd. og 3200 ansatte. AF driver prosjektindustri i hele landet innenfor eiendom, bygg, anlegg, offshore, miljø og energi. Helt siden selskapet ble etablert har AF vært uavhengig og stolt på egen kraft og kompetanse til å løse komplekse utfordringer. Entreprenørånden i AF har vært preget av en evne og vilje til å tenke litt Annerledes og å finne bedre og mer Fremtidsrettede måter å skape verdier på. AF - "Addressing Future".

Firma AF Nybygg / AF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfrist04.12.2016

AF Gruppen skal ekspandere kraftig i Stor-Oslo-regionen og har opprettet forretningsenheten AF Nybygg. Forretningsenheten har bred kompetanse innen utvikling, prosjektering og bygging av næringsbygg, boligbygg og offentlige bygg. Digitale verktøy skal i stor grad benyttes for å sikre en kostnadseffektiv og fremtidsrettet prosjektgjennomføring. Prosjektene gjennomføres for både private og offentlige kunder.

Vi søker deg som har erfaring som prosjekteringsleder fra byggebransjen. Som prosjekteringsleder vil du få ansvaret for å lede og koordinere prosjekteringsarbeidet i den nyopprettede forretningsenheten. Du vil være sentral i forhandlinger og innkjøp av prosjekterende rådgivere/arkitekt vedrørende funksjon, kvalitet, fremdrift og økonomi.

Vi søker deg som ønsker å delta aktivt i prosjektutviklingen og løsningsdesign. Du bør være en pådriver for bruk av digitale verktøy som BIM, VDC osv.

Du vil få en viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjekter og resten av organisasjonen. Du er ryddig, systematisk, løsningsorientert og har gode formuleringsevner.

Vi søker deg med høyere teknisk utdannelse og relevant erfaring med systematisk prosjekteringsarbeid.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte rekrutteringsansvarlig Sif Løvdal på 45786585 eller direktør Geir Flåta på 99401510.

Søk stilling

Vis flere stillinger: