Erfaren planlegger søkes til arkitektvirksomheten tegn_3


tegn_3 er en selvstendig merkevare under forretningsområdet Architecture & Design i ÅF-konsernet. Her er arkitektvirksomheter, lysdesignere og spesialister innenfor akustikk, sammen om oppgaver i hele verden. Ambisjonene er høye og vi er i dag ca. 400 medarbeidere representert på kontorer i Norge, Danmark, Sverige, Sveits og nylig har vi åpnet et designkontor i London.

Firmategn_3
FylkeOslo
Søknadsfrist15.01.2019

tegn_3 jakter på erfarne arealplanleggere

Motiveres du av å finne løsninger innenfor et begrenset handlingsrom? Tar du utfordringer og leter du etter de gode og smarte løsningene? Hos oss vil du få jobbe med store reguleringsplaner i sentrale og bynære områder. Du vil få en sentral rolle i vårt planteam og kan forvente en stor grad av ansvar.

For å lykkes i rollen tror vi at du er en god oversetter fra konsept til regulering og har sans for kobling mellom plan og plan- og bygningsloven gjennom god skriftlig fremstillingsevne. Du har minimum 4 års erfaring som planlegger i offentlig eller privat sektor, og gjerne som oppdragsleder. Du må være interessert i å lede prosjektteamet internt for å nå prosjektets mål og styre det mot god kvalitet.

Har du i tillegg lyst og evne til å koordinere og skape gode samarbeidsrelasjoner mellom kunde, berørte parter og arbeidsteam, så er du en stor ressurs for oss!

I tegn_3 jobber vi i alle faser innenfor fagområdene arkitektur, landskap, plan, urbanisme, interiør og utvikling og analyse. Vi legger stor vekt på inkluderende prosesser og tverrfaglig samarbeid internt og med våre kollegaer i ÅF. Som rådgivere har vi tett dialog med våre kunder i utviklingen av prosjekter for å skape de beste løsningene. Vi kan love deg mange spennende og varierte prosjekter på tvers av faggruppene og stor mulighet til å påvirke egen arbeidshverdag.

Søknader vurderes fortløpende. Ved spørsmål om stillingen ta kontakt med teamleder Therese Brekke i tegn_3 Oslo på telefon 97 68 14 63.

Søk stilling

Vis flere stillinger: