Erfaren Ingeniørgeolog - Oslo

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeOslo
Søknadsfrist10.12.2018

Vil du jobbe på noen av landets største prosjekter? Nå søker vi en erfaren ingeniørgeolog som kan bidra til å styrke og videreutvikle vårt fagmiljø.

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPDRAG

Vi fortsetter å vokse innenfor geoteknikk, ingeniørgeologi og feltundersøkelser. Vårt tverrfaglige miljø utfører oppdrag i alle ledd av faget, fra geotekniske grunnundersøkelser og kjernelogging, til datarapporteringer, beregninger og uavhengig kontroll.

COWI er blant verdens største rådgivende ingeniører innen bruer og tunneler. I Norge er vi i tillegg ledende innen planlegging av sykehus og flyplasser. Vi er involvert i noen av de mest prestisjefylte prosjektene i landet, som Fornebubanen og Regjeringskvartalet. Vi jobber også med tunnelrehabilitering i Telemark, Buskerud og Vestfold, samt vegprosjektene E18 Rugtvedt–Dørdal og E16 Bjørum–Skaret, blant andre.

COWI-konsernet har i dag ca. 200 medarbeidere som jobber innen områdene geoteknikk og ingeniørgeologi. Skandinavia er hovedfokus for våre prosjekter, og det skandinaviske samarbeidet styrker vårt tilbud, og gir oss nødvendige ressurser for alle typer ingeniørgeologiske oppdrag. Vi har et tett samarbeid med nærliggende kompetanseområder. Dette inluderer geoteknikk, hydrogeologi og miljøteknikk internt.

DU ER EN KVALITETSBEVISST INGENIØRGEOLOG MED GODE SAMABEIDSEVNER

Vi søker deg som er pålitelig, initiativrik, enkelt tilegner deg ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er opptatt av kvalitet i leveranser, er strukturert og utfører jobber med stor faglig kompleksitet.

Dine primære ansvarsområder blir ingeniørgeologisk og bergteknisk rådgivning, samt prosjektering innenfor hele spekteret av COWI sine samferdsels- og byggeprosjekter. Sentrale oppgaver vil inkludere: Stabilitetsvurderinger av bergskjæringer og skråninger, sikring av tunnel, feltarbeider (inkl. kartlegging og oppfølging), og gjennomføring av prosjekter som fagansvarlig. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker også at du aktivt tar del i COWIs fagnettverk i Norge og internasjonalt. Arbeidsoppgaver og ansvar vil bli tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling.

Din kompetanse

 • Siv. ing/M.Sc. eller Ph.d innenfor fagområdet ingeniørgeologi med min.5 års relevant arbeidserfaring
 • Erfaring fra bergmekanikk og ingeniørgeologi, kartlegging i felt og klassifisering av bergartene
 • Solid forståelse for materialegenskaper, samt numerisk modellering med både kontinuum og diskontinuum programkoder
 • Erfaring fra anleggsteknikk, feltundersøkelser og prosjektering
 • God norsk formidlingsevne, både muntlig og skriftlig

Dine egenskaper:

 • Jobber godt selvstendig og har gode samarbeidsevner
 • Nysgjerrig og faglig engasjert
 • Kvalitetsbevisst
 • Omstillingsdyktig
 • Evne og vilje til å lære bort
 • Forretningsorientert og evne til å skape gode kunderelasjoner

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss; vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: Søknader vil bli behandlet fortløpende

Arbeidssted: Oslo (Hasle/Løren), men for riktig kandidat kan vi tilby kontorsted ved en av våre andre kontorlokasjoner.

Kontaktpersoner: Kim André Larsen, e-post: kala@cowi.com, tlf: +47 904 15 575, eller Panagiotis Chryssanthakis (Senioringeniørgeolog), e-post: PSCS@cowi.com, tlf: +47 920 81 210.

Søk stilling

Vis flere stillinger: