Erfaren bruingeniør - Oslo, Trondheim eller Bergen

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeHordaland, Trøndelag, Oslo
StedOslo, Bergen eller Trondheim
Søknadsfrist03.06.2019

Ønsker du å utvikle deg gjennom spennende bru- og samferdselsprosjekter? COWI er rangert som verdensledende innen brudesign, og vi søker nå erfarne bruingeniører som vil være med å bygge vår unike brukompetanse enda høyere.

Gjennom våre utallige prosjekter og utviklingsoppdrag har vi bygget opp vår unike brukompetanse. Vi er involvert i flere spennende prosjekter, og nye utfordrende bruprosjekter står for døren og vi ønsker derfor å styrke vårt fagmiljø.

DU ER EN PÅDRIVER FOR FAGLIG UTVIKLING

Vi søker deg som vil bidra aktivt til at COWI opprettholder sin ledende posisjon og vinner de spennende oppdragene. Du får en sentral rolle i gjennomføringen av våre bru- og samferdselsprosjekter. Arbeidsoppgaver og ansvar blir tilpasset din erfaring og kompetanse, og dine ønsker om utvikling. Det forventes at du bidrar til samhandling og kompetansedeling i egen faggruppe og på tvers av kontorsteder. Vi ønsker også at du benytter muligheten til å aktivt ta del i COWIs fagnettverk både i Norge og internasjonalt. I tillegg vil du få mulighet til å bidra i vår innovative satsning innenfor bru-BIM og modellbasert arbeidsmetodikk.

Din kompetanse:

 • Bred erfaring med bruprosjektering og/eller erfaring som disiplinleder innen brukonstruksjoner i flerfaglige samferdselsprosjekter
 • Mastergrad/Sivilingeniør innen byggeteknikk med minimum 5 års relevant erfaring.
 • Gode teoretiske kunnskaper
 • Tverrfaglig forståelse

Dine egenskaper:

 • Du trives med å jobbe sammen med andre og evner å tilrettelegge for god samhandling
 • Du er forretningsorientert og evner å skape gode relasjoner med kunder, leverandører og kollegaer
 • Du deler aktivt kunnskap og erfaring med dine kolleger
 • Du har en ryddig og strukturert arbeidsmetodikk
 • Du er omstillingsdyktig og tilegner deg ny kunnskap raskt.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Du får jobbe med noen av Norges mest spennende og komplekse samferdselsprosjekter i et sterkt og tverrfaglig miljø innen effektive transportløsninger innen veg, bane, tunnel og bru. Innen brodesign er COWI verdensledende og setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss. Vi stiller vi opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
 • Faglig utvikling gjennom deltakelse i noen av Norges mest utfordrende prosjekter.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Erik Sundet, tlf.: 415 64 897

Eirik Aase (Bergen), tlf.: 415 17 135

Mads Lunde (Oslo/Trondheim), tlf.: 970 73 456

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 3. juni 2019. Arbeidssted vil være Oslo, Bergen eller Trondheim. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk stilling

Vis flere stillinger: