Entra fornyer samarbeidet med Ridderrennet

Entra har inngått en samarbeidsavtale med foreningen Ridderrennet. Samarbeidsavtalen har en verdi på over en million kroner og gjelder til og med 2013.

Hovedpunktene i den nye avtalen er å skape forståelse for funksjonshemmedes situasjon og involvering. Avtalen gir Entra status som hovedsponsor av arrangementet Ridderrennet.

Fellesnevnere
Tradisjon og nyskapning er fellesnevnere for både Ridderrennet, Entra og den nye avtalen. Ridderrennet og Ridderuka på Beitostølen har siden det første rennet i 1964 utviklet seg til verdens største årlige vintersportsarrangement tilrettelagt for primært syns- og bevegelseshemmede. Entra har siden etableringen av selskapet i 2000 blitt et av Norges ledende eiendomsselskap.

- Vi i Entra har hatt stort utbytte av samarbeidet med Ridderrennet og er glade for at avtalen fornyes. Å kunne være tilstede på Ridderrennet og ha tilgang til ressurspersoner med sterke og inspirerende historier, har vært til både nytte og glede for vår virksomhet og våre ansatte. Å legge forhold til rette for funksjonshemmede er en viktig del av hverdagen til både Ridderrennet og Entra. Samarbeidet gir oss verdifulle muligheter til å dele erfaringer og sammen markere oss enda sterkere, sier Kyrre Olaf Johansen, administrerende direktør i Entra Eiendom.

- Ridderrennet er meget privilegert og heldig som har Entra Eiendom som hovedsponsor – en entusiastisk og trofast samarbeidspartner for oss gjennom snart ti år, sier Diane S. Hanisch, generalsekretær i Ridderrennet.

Foreningen Ridderrennet (tidligere Ridderrennets Venner) er hovedarrangør av Ridderuka, Ridderrennet og andre tilknyttede aktiviteter.

Langsiktig samarbeid
Entra har samarbeidet med Ridderrennet siden 2002. I den nye avtalen satses det på å videreutvikle områder hvor positive erfaringer allerede er høstet, som for eksempel erfaringsutveksling mellom virksomhetene og involvering i forbindelse med arrangementet Ridderrennet på Beitostølen. Entra får også, gjennom hele året, tilgang til Ridderrennets unike kunnskap og erfaring. Avtalen sikrer begge parter en rekke andre fordeler som har fungert godt i tidligere avtaleperioder.