Enovakonferansen 2017

StedTrondheim, Norge
ArrangørEnova
Fra31.01.2017
Til01.02.2017
TidspunktTirsdag kl 9.00 - onsdag kl 16.00

Enovakonferansen er næringslivets viktigste møteplass for nye energi- og klimaløsninger.

Ferden mot lavutslippssamfunnet krever livskraftig forandring. Norge løser ikke utfordringene vi står overfor uten omfattende innovasjon og en effektiv utnyttelse av våre fornybare energiressurser. Hva blir det neste steget for din bedrift?

I løpet av de siste årene har Enovakonferansen etablert seg som en av Norges aller viktigste energi- og klimakonferanser. Dette er konferansen for alle som ønsker å gå foran på veien mot lavutslippssamfunnet og bidra til at løsningene som er økologisk bærekraftige blir økonomisk levedyktige. Slik skaper vi livskraftig forandring.

Vi jobber stadig med å sette program og foredragsholdere for Enovakonferansen, og kan nå røpe at olje- og energiminister Tord Lien vil stå for åpningen.

April Rinne, Young Global Leader i World Economic Forum og ekspert på delingsøkonomi kommer til Enovakonferansen.

Fra Chatham House i London, uavhengig forskningsinstitutt og en av verdens fremste tenketanker, kommer Felix Preston, seniorforsker og viseadm. direktør for avdeling for energi, miljø og ressurser.

Konsernsjef i Hydro og styreleder ved NTNU, Svein Richard Brandtzæg, kommer for å snakke om hvilken betydning den nye økonomien får for norsk industri.

Program og påmelding