Engineering Land Bergen søker dyktig prosjekt-/prosjekteringsleder

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift.

REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2800 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Stavanger, Hammerfest, Kongsberg, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Szczecin (Polen).

I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden.

Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

FirmaReinertsen DEAL - Bergen
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.10.2014

Divisjon Engineering Arkitekt Land (DEAL) er en sentral del av REINERTSEN sin landbaserte virksomhet. Her jobbes det tverrfaglig i hele verdikjeden; fra idéfase, skisseprosjekt, forprosjekt, detaljprosjekt, entrepriser og forvaltning, til drift, vedlikehold og rivning. Vårt konsern består av over 2700 ansatte i Norge, Sverige, Russland og Polen.

Kontor i Bergen:

REINERTSEN sin landbaserte virksomhet i Bergen ble etablert i 2012, er i en spennede oppbyggningsfase og er nå i gang med flere interessante større prosjekter. REINERTSENs kontor på Sandsli har over 350 ansatte innenfor olje og gass, og landbasert virksomhet. Vi holder til i innbydende lokaler nært flyplassen. Vår landvirksomhet i Bergen samarbeider tett med våre prosjekterende ingeniører og arkitekter i Trondheim, Oslo og Sverige.

Bli en del av vårt team:

Med bakgrunn i økende oppdragsmengde ønsker REINERTSEN nå å utvide vårt lag med en dyktig prosjekt-/prosjekteringsleder.

Vi ønsker å komme i kontakt med kandidater med høy faglig kompetanse med bakgrunn fra bygg, arealplan, veg / jernbane / samferdsel / infrastruktur eller VA-prosjektering.

Vi ønsker deg som er utdannet ingeniør/sivilingeniør, faglig sterk, utadvendt og har markedskontakt fra tidligere prosjekter. Alle våre medarbeidere må være motiverte for arbeid i større prosjekter. I vårt tverrfaglige kompetansemiljø er det en forutsetning at du er samarbeidsvillig og initiativrik.

Vi ønsker at du har god forståelse av den kommersielle- og kontraktsmessige delen i prosjekter.

Den som ansettes må beherske et skandinavisk språk skriftlig og muntlig.

Arbeidsoppgaver:

Som prosjekt-/ eller prosjekteringsleder vil du få ansvar for flerfaglige prosjekteringsoppdrag med kolleger på tvers av regioner innenfor REINERTSEN-konsernet. Hovedfokus vil være gjennomføring og levering av oppdrag i henhold til avtalt tid, kost, kvalitet, HMS&K, og kundens avklarte forventninger.

Videre vil det være viktig å utvikle og foredle gode kunderelasjoner, lytte til kunden og forstår dens utfordringer, og samtidig fremstå overfor kunden med en naturlig autoritet.

Sammen med øvrige fagkolleger i REINERTSEN AS vil du naturlig bidra til kontinuerlig videreutvikling av best praksis knyttet til metoder og verktøy for gjennomføring av flerfaglige tilbud og oppdrag.

REINERTSEN har også egen entreprenør, som ingeniør vil du få muligheten til å kunne følge et prosjekt fra utvikling via prosjektering og til utførelse på byggeplass.

Vi tilbyr den rette kandidaten:

  • Mulighet til å jobbe både faglig og strategisk i en spennende oppbyggingsfase.
  • Stor påvirkning og medvirkning i strategiske beslutningsprosesser.
  • Veletablert og solid konsern med gode støttefunksjoner og kvalitetssystem.
  • Gode utviklingsmuligheter i en stor ingeniørbedrift med mange markedsområder.
  • Et dynamisk og stimulerende arbeidsmiljø i flotte kontorer med god kantineordning.
  • Aktivt bedriftsidrettslag.
  • Konkurransedyktige betingelser med god pensjon- og forsikringsordning.

Søk stilling

Kontaktperson(er):

Helge Berset

tlf: +47 922 77 390

epost: helge.berset@reinertsen.com

Vis flere stillinger: