Engagement manager

Feiring Bruk er et familieeiet konsern som har sin opprinnelse i pukk- og grusanlegg. Virksomheten er en av landets ledende pukk- og grus leverandører med 11 stasjonære pukkverk og 20 mobile knuseenheter som har en årlig totalproduksjon på ca. 5 millioner tonn. I tillegg er konsernet en betydelig aktør innen asfalt produksjon, mottak av gravemasser og salg av geotekstiler. Konsernet omsetter for ca. 630 millioner og har ca. 180 ansatte.

Firma Feiring Bruk
FylkeViken
StedFinstadjordet
Søknadsfrist31.08.2020

Feiring er et norsk industrikonsern som ønsker og ta en ledende posisjon innen ConstructionTech. Har du lyst til å være med og bidra hos et familieeid konsern, som satser på teknologi for å løse både dagens og fremtidens utfordringer? De har kommet et godt stykke på vei, men behovet utvikler seg kontinuerlig og målet er å gjøre Feiring fremtidens datadrevne industrileder innen miljø og teknologi. Vi står i dag helt i bresjen av skiftet fra en grå til grønn hverdag og jobber kontinuerlig med å forbedre oss, og strekke oss mot nye ambisiøse mål for et mer bærekraftig samfunn. Vi søker aktivt dialog med våre kunder, partnere, myndighetene og samfunnet der vi ser at vi kan bidra til innovasjon, verdiskaping og bærekraftige løsninger.

Har du lyst til å sikre at både intern og ekstern kommunikasjon blir ivaretatt og at vi bygger engasjement rundt de bærekraftige løsninger vi skaper for å gjøre anleggsindustrien grønnere?

Hos oss får du innovative og varierte oppgaver i et selskap med korte beslutningslinjer og et langsiktig fokus.

Du får stort handlingsrom og beslutingsfrihet. Feiring har stort potensiale til å fortelle mer om de spennende tiltak det satses på for å skape en grønnere forretningsmodell.

Du vil forhåpentligvis være en kulturbærer i Feiring der du kan være med og fortelle vår historie både internt og eksternt. Det er viktig for oss at du har et bruker-/kunde perspektiv og vil bidra til fantastiske opplevelser i våre digitale flater.

Rollen er nyopprettet og det er opp til deg å skape din egen hverdag og fortelle hvordan vi best mulig kan kommunisere til alle rundt oss.

Vi forventer at arbeidsoppgavene i rollen kommer til å se omtrent slik ut:

  • Skape sømløs kommunikasjon i våre digitale kanaler
  • Brukerstøtte og support
  • Innhente innsikt fra våre stakeholdere
  • Skape gode brukeropplevelser
  • Ansvarlig for samhandlingsplattformer som Teams og Yammer (superbruker applikasjoner)
  • Innholdsproduksjon
  • Forvaltning av SoME- kanaler og nettsider
  • Søkemotoroptimalisering og Google admin

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en kulturbærer som brenner for å fortelle de gode historier som vi skaper hver dag i Feiring.

Det finnes et uutnyttet potensiale til å løfte alle de sterke initiativer vi har for å skape en grønnere fremtid.

Vi tror du har bakgrunn med kommunikasjon, content og systemer som understøtter god flyt. Vi håper du kan se problemene fra ulike sider og snakke brukernes språk. Du må være trygg i dialogen med både interne og eksterne, samt trives med å være i front. Du er vant til å tenke innovasjon og effektivisering, og du liker å jobbe i grensesnittet mellom forretning og teknologi. Du er en sterk pådriver, som er kjent med å se muligheter for å optimalisere prosesser og trives med å gjennomføre både små og store prosjekter.

Vi er stolte av selskapet vårt!

Feiring har sin opprinnelse i produksjon og salg av byggeråstoff til bygg- og anleggsbransjen, og har siden 1962 hatt sitt hovedkvarter på Lørenskog. I dag er selskapet etablert med avdelinger fra Troms i nord til Vestfold i sør. Vi lever etter våre fem grunnverdier "løsningsorientert, kompetent, hederlig, langsiktig og en god nabo", som Engagement manager er det viktig at også du kjenner deg igjen i disse verdiene - er du med?

Våre rådgivere i Dfind, Jacob Bruun og Kristian Clifford er tilgjengelig via 921 33 989 / 400 21 566. eller jacob@dfind.no / kristian@dfind.no

Vi kjører prosessen som normalt, men alle intervjuer og møter gjennomføres via video så langt dette lar seg gjøre.

Feiring leverer produkter og løsninger til utvikling av samfunnets infrastruktur. Gjennom bærekraftig ressursforvaltning, innovasjon, kompetanse og servicerettet salg skal vi bidra til høy verdiskapning for kunde og samfunn, med minimal miljøbelastning.

Søk stilling

Vis flere stillinger: