Energi- & miljørådgiver

REINERTSEN AS TILBYR LEVERANSER innen markedsområdene olje&gass, industri, bygg&anlegg, og samferdsel. Vi leverer tjenester i hele verdikjeden, fra prosjektutvikling, til utførelse, installasjon og drift. REINERTSEN AS er en av de større aktørene i Norge innen sine markedsområder med over 2500 medarbeidere og en omsetning på cirka 4 milliarder kroner. REINERTSEN er lokalisert i Trondheim, Oslo, Bergen, Hammerfest, Orkanger, Bodø, Tjeldbergodden, Stenungsund, Göteborg, Stockholm, Malmö, Luleå, Murmansk (Russland) og Goleniów(Polen). I OVER 60 ÅR har REINERTSEN AS vært med på å løse, og gjennomføre store utbygningsprosjekter, både til lands og til havs. Ved å jobbe i tverrfaglige team, får vi utnyttet vår kompetanse og erfaring fra de ulike fasene i hele verdikjeden. Derfor jobber vårt sterke ingeniørmiljø tett sammen med våre fagarbeidere innen fabrikasjon, installasjon og entreprenør. Slik bidrar vi til å skape økte verdier for våre kunder, samtidig som våre medarbeidere får interessante utviklingsmuligheter.

Reinertsen avd. Engineering Oslo består av 150 kompetente medarbeidere innen arkitekt og rådgiverfag som byggeteknikk, infrastruktur, plan, brann, akustikk, elektro, VVS, energi, miljø og arkitektur. Avdelingen er en del av Divisjon Engineering og Arkitekt Land som er en del av Reinertsen konsernet.

FirmaReinertsen - Energi & Teknikk
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist31.03.2015

Til vår seksjon Energi & Teknikk (Energi & Miljø, elektro, VVS og akustikk) i Oslo søker vi etter: Energi- & miljørådgiver

Du er ingeniør/sivilingeniør, innen energi, miljø, VVS og/eller byggfag. Vi ønsker primært energi- og/eller miljørådgivere med 3-5 års erfaring men nyutdannede oppfordres også til å søke.

Innen Energi & Miljø søker vi etter sivilingeniører/ingeniører med kompetanse innen ett eller flere av følgende områder:

  • Miljørådgivning BREEAM Energirådgivning Tilstandsanalyse VVS ENØK

Kvalifikasjonskrav:

  • Sivilingeniør/ingeniør innen energi og miljø, VVS, elektro og/eller bygg
  • Evne til å arbeide både selvstendig og i tverrfaglige team
  • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne

Vi tilbyr:

  • Store utviklingsmuligheter i et miljø preget av tverrfaglighet
  • Dyktige og erfarne kollegaer
  • Godt arbeidsmiljø
  • Moderne kontorlokaler på Lysaker
  • Bedriftsidrettslag
  • Konkurransedyktige betingelser

Vi søker deg som er positiv og praktisk orientert, og som oppfyller flest mulig at kvalifikasjonskravene. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktpersoner:

Øyvind Ellefskås

Seksjonsleder Energi & Teknikk

900 62 871

Søk stilling

Vis flere stillinger: