Elektromontører

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane. Les mer: www.mesta.no

FirmaMesta Elektro
FylkeVestfold og Telemark
StedPorsgrunn, Vinje
Søknadsfristsnarest

I Mesta har vi et felles mål, og det er å sørge for at folk kommer trygt fram, 24 timer i døgnet. Våre elektroinstallasjoner er nødvendig for sikkerheten til trafikanter langs vei og bane. Mesta elektro har spesialkompetanse innen automasjons- og styringsløsninger, og store deler av virksomheten er knyttet til tekniske utrustninger i tunneler og langs vei.

Vi skal nå i gang med en ny kontrakt i Telemark, hvor vi skal drifte elektriske anlegg for Statens vegvesen. Vi søker derfor etter flere elektromontører som kan hjelpe oss dette viktige arbeidet. De som ansettes vil være tilknyttet vår avdeling i Sør. Oppmøtested blir Porsgrunn og Vinje.

Noen av arbeidsoppgavene dine som elektromontør:

  • Reparasjon og tilsyn med elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Installasjon, drift og vedlikehold av elektroinstallasjoner langs veg og tunnel
  • Delta i beredskap
  • Etablering av nye anlegg

Hvem er vår nye elektromontør?

For å være aktuell for stillingene må du ha fagbrev som elektriker/gruppe L og gjerne erfaring fra veielektro. Du har førerkort klasse B og det vil telle positivt med førerkort klasse C eller C1.

For å lykkes i jobben er det viktig at du er selvgående og jobber nøyaktig og strukturert. Som elektromontør er samarbeid og kommunikasjon viktig, du må derfor ha god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta elektro?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som elektromontør vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med teknisk sjef Reidar Hauge på tlf. 91 63 14 15.

Søknader behandles fortløpende.

Søk stilling

Vis flere stillinger: