Elektromontører og baser entreprise

GK Elektro leverer alt innen elektrotekniske løsninger til privatboliger, borettslag, skoler, sykehus og andre offentlige institusjoner, samt industri, datasenter og alle typer næringsbygg. GK Elektro er et selskap i GK Gruppen, og opererer i sterk samhandling med GKs andre fag for å levere helthetlige tekniske entrepriser og tjenester til nye og eksisterende bygg. Vi er etablert i Østfold, Romerike, Oslo, Asker, Hamar, Bergen, Trondheim og Tromsø og vi er i overkant av 350 medarbeidere og omsetter for 500 millioner i 2016. GK Gruppen omsetter for 5 milliarder kroner og har 2900 ansatte i Skandinavia.

FirmaGK Elektro Oslo
FylkeOslo
Søknadsfrist17.04.2017

Ønsker du utfordrende og spennende oppgaver i et firma med gode resultater og vekstambisjoner?

Vår entreprise avdeling i Oslo består i dag av ca 90 ansatte.

Vi søker etter faglærte elektromontører GR L på grunn av voksende oppdragsmengde utover vår, sommer og høst.

Vil du være en del av vårt flerfaglige miljø, med hyggelige medarbeidere og godt samhold?

Elektromontører entreprise:

Arbeidsoppgavene vil være varierte elektrikeroppgaver på entrepriseprosjekt. Du er proaktiv, positv og jobber godt i team. Det er viktig at du ser løsninger for kunden og håndterer kunder og samarbeidspartnere på en profesjonell og tillitsvekkende måte. Fagbrev som elektromontør gr L er nødvendig og du behersker norsk muntlig og skriftlig.

BAS Entreprise:
Du vil jobbe med å administrere og organisere egne og eksterne montører i prosjekter, og sørge for at montørenes arbeidsdag utnyttes så effektivt som mulig. Samtidig vil du ha ansvar for den daglige driften og innkjøp og logistikk. Det er viktig å bidra positivt til tverrfaglig samarbeid på byggeplassen. GK Elektro har stort fokus på HMS og her må du være en pådriver. Av bakgrunn har du Fagbrev som elektromontør gr L og rundt 5 års erfaring. Erfaring fra arbeidsledelse er ønskelig og det er nødvendig å kunne jobbe selvstendig og ha gode kommunikasjonsevner. Du må beherske norsk muntlig og skriftlig.

Kvinner oppfordres til å søke!

Arbeidssted vil være Oslo og omegn.

Til de riktige kandidatene kan vi tilby gode arbeidsbetingelser og ordnede forhold i en offensiv bedrift i vekst med solid økonomi.

Søknader vil behandles fortløpende.

Referanse:Montører og baser GK Elektro Oslo

Kontaktperson: Christian Mo, Prosjektsjef, tel. 9165 3962

Søk stilling

Vis flere stillinger: