Elektromontør

Med den erfaring og kompetanse AF Gruppen har bygget opp siden 1985, kan vi gjennomføre alt fra mindre til store og krevende anleggsprosjekter. Kundene er både offentlige og kommunale etater, samt større industriselskaper.

AF gir samfunnet nye veier, jernbaner, havner, flyplasser, anlegg for utnyttelse av vannkraft, anlegg for behandling av olje- og gassressurser, samt andre viktige anlegg for offentlig og privat virksomhet.

Vi har som mål å være våre kunders førstevalg og den ledende anleggsvirksomheten i Norge.

FirmaAF Gruppen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

AF Gruppen er i solid vekst og har i det siste fått flere store oppdrag. Vi søker derfor to elektromontører for rigging og oppfølging av våre bygge- og anleggsprosjekter samt installering av veglysanlegg i Oslo-området.

Ansvarsområde elektromontør:

  • Elektromontør(er) gruppe L for utførelse og oppfølging av midlertidige elektriske anlegg ifbm våre byggeprosjekter og veglysanlegg.
  • De fleste prosjektene er i Oslo området, men noe reising på påregnes.

Du kjennetegnes ved å være er ansvarsbevisst, strukturert, ha gode samarbeidsevner og holder et høyt aktivitetsnivå.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av aksje og opsjonsprogram.

Ta kontakt med Cato Bredeveien, 908 27 141 eller Sif Løvdal, 45786585 for spørsmål om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: