Elektroingeniør/tekniker

ONE Nordic Kraftmontasje A/S er en energientreprenørbedrift beliggende på Vestnes i Romsdal. Selskapet er en del av det Nordiske entreprenørkonsernet ONE Nordic. ONE Nordic Kraftmontasje A/S tilbyr tjenester innenfor bygging og vedlikehold av kraftlinjer, kabelanlegg, vindmøller, trafo- og nettstasjoner, tunnelinstallasjon samt andre installasjoner innenfor høy og lavspent. Prosjektene foregår i hele Norge. ONE Nordic Kraftmontasje A/S har god økonomi og over ca. 70 dyktige medarbeidere. Selskapet vil i 2014 omsette for ca. 300 mill. Vår oppdragsmengde er stadig økende.

FirmaONE Nordic Kraftmontasje
FylkeMøre og Romsdal
StedVestnes
Søknadsfristsnarest

Vi søker en elektroingeniør/tekniker til en meget spennende stilling innen energi og lavspent entrepriser.

Elektroingeniør/tekniker for de største kraftledninger, stasjoner og tunneler som bygges i Norge, kan det være deg?

One Nordic Kraftmontasje AS er i meget god vekst, vi er på "jakt" etter deg som har lyst på spennende og utfordrende dager, samt interessante arbeidsoppgaver i et meget solid selskap. Det er bra om du har bakgrunn fra energi og/eller industriell virksomhet. Nyutdannede vil også bli vurdert. Vi kan tilby et variert arbeid i et godt arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår. Noe reising må påregnes.

Ønskede kvalifikasjoner

• Du må kunne lage produksjonstegninger i Autocad, slik som ståltegninger og skjemategninger

• Du må kunne utføre mekaniske og elektriske beregninger for elektriske anlegg

• Du må kunne lage større dokumenter i excel

• Du må kunne lage framdriftsplaner og bruke andre styringsverktøy

NB! vår nye elektroingeniør-/tekniker ønsker vi aller helst at kan sitte på vårt hovedkontor på Vestnes (25 min m/ferge fra Molde). Men bor du andre steder i Norge og mener du kan være en ressurs så tar vi gjerne en prat om det på telefonen.

Ta gjerne kontakt med vår rådgiver i Tennebø & Partners Odd-Arne Krogstad mob. 90753484 eller Wenche Rasch 99595013 hvis du har flere spørsmål.

Vis flere stillinger: