Elektroingeniør med erfaring fra tunnelprosjekter

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Vil du utvikle din faglige kompetanse innen tunnel-elektro? Nå søker vi elektroingeniører med erfaring fra tunnelprosjektering til flere av våre prosjekter i Norge. Er du klar for å videreutvikle din kompetanse og bli blant verdens ledende eksperter på tunnelprosjektering? Les mer her.

DU FÅR EN SENTRAL ROLLE I NORSKE TUNNELPROSJEKTER – MED MULIGHET TIL Å UTVIKLE DIN KOMPETANSE I ET VERDENSLEDENDE TUNNELFAGLIG MILJØ

Som rådgiver innen elektroteknikk i tunneloppdrag for COWI, blir du vår fagspesialist og/eller disiplinleder for samferdselektro. På få år vil du bli blant bransjens mest erfarne rådgivere innen tunnel-elektro – og får stor bestemmelsesrett over egen kompetanseutvikling innen fag, marked og/eller ledelse.

COWI skal styrke sin posisjon som en av Norges og Skandinavias ledende rådgivere i tunnelmarkedet. Ønsker du å gå inn i en rolle som faggruppeleder for vårt tunnelmiljø i Norge, er det anledning til det. Du blir også en del av vårt voksende globale fagmiljø innen tunneldesign – og det vil være mulig å få en rolle i internasjonale prosjekter om du ønsker det.

I tillegg til å få en sentral rolle i våre tunnelprosjekter, blir du også en del av vårt bransjeledende elektromiljø. Vi består av 60 ingeniører i Oslo og 180 samlet i COWI Norge. Vi vektlegger faglig kvalitet, godt samarbeid, fleksibilitet og evne til å dele kunnskap med hverandre høyt.

BLI EN DEL AV VÅRT TEAM MED VERDENSLEDENDE TUNNELINGENIØRER

Som verdens tredje største rådgiver innen tunnelprosjektering med 450 dedikerte tunnelingeniører, jobber vi i over 30 land og har privilegiet av å jobbe med noen av verdens mest komplekse og prestisjefylte tunnelprosjekter.

I Norge er vi nå engasjert i flere store og spennende tunnelprosjekter inkludert Fornebubanen, Follobanen og en rekke tunneloppdrag for Statens vegvesen.

Globalt jobber vi med en rekke ikoniske og prestisjefylte prosjekter, inkludert E4 The Stockholm bypass/ Förbifart Stockholm, Femern-forbindelsen (verdens lengste senketunnel mellom Danmark og Tyskland), Red line Metro i Qatar, KAAR-prosjektet i Saudi-Arabia og Chittagong Tunnel i Bangladesh.

DU ER OPPTATT AV UTVIKLING, KUNNSKAPSDELING OG SIKKERHET

Vi forventer at du har høyere teknisk utdannelse, god kjennskap til offentlige retningslinjer for tunnelprosjektering og minimum fem års relevant erfaring med prosjektering av EL-anlegg i tuneller.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode egenskaper når det kommer til å veilede medarbeidere, samarbeide flerfaglig, samt god prosess- og helhetsforståelse.
  • Du er opptatt av å kontinuerlig utvikle deg, og gjennom din fagkompetanse bidra til å skape gode helhetlige og fremtidsrettede løsninger.
  • Du er nysgjerrig, tilegner deg ny kunnskap raskt og trives med å dele den.
  • Du trives med å arbeidsoppgaver som har høy faglig kompleksitet.
  • Du er initiativrik og trives med ansvar.
  • Du er opptatt av kvalitet i leveranser og jobber strukturert.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter.
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger.
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser.
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktpersoner: Øyvind Sverre Pettersen, Seksjonsleder, Tlf: 924 77 650

Søk stilling

Vis flere stillinger: