Elektriker eller Automatiker

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av industrielt vedlikehold, prosjektledelse & engineering, verkstedproduksjon, industrimuring og service. Vi leverer produkter og tjenester til prosess-, olje og gassproduserende industri, energiprodusenter, infrastruktur og offentlig virksomhet. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og har nå mer enn 1400 ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge. Bilfinger Industrial Services Norway AS er inne i en vekstfase med store og spennende utfordringer foran oss.

Firma Bilfinger Industrial Services Norway
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist01.11.2014

Bilfinger Industrial Services Norway AS avdeling klimaservice i Porsgrunn har 9 ansatte innen ventilasjon-/ kjølefaget. Vi er i vekst og har behov for å knytte til oss nye og kvalifiserte medarbeidere. Vi søker nå etter

Elektriker eller Automatiker

- gjerne med kunnskap innen ventilasjon og automatikk

Arbeidsoppgaver og ansvarsoppgaver

Vedlikehold, service og forbedring av ventilasjons-, varme- og kjøleanlegg, samt SD overvåking/feilsøking og ombygging.

Det er viktig at du kan jobbe allsidig innenfor fagene elektro, mekanisk, vann, varme, kjøling og automasjon.

Vi søker en person som vil være pådriver, og bidra til forbedringer mot kunder, egen avdeling samt høyt fokus på Helse, Miljø og Sikkerhetsarbeid.

Kvalifikasjoner

Du må ha fagbrev som elektriker gr. L eller automatiker, samt erfaring med VVS-tekniske anlegg.

Du må kunne bruke PC som arbeidsverktøy og være nøyaktig og pålitelig.

Det er viktig at du har evne til å løse utfordrende oppgaver og har gode samarbeidsevner, fleksibilitet, stå på vilje og godt humør.

Du må ha evnen til å skape tette kunderelasjoner, planlegge og arbeide selvstendig, effektivt og strukturert, og ha høy fokus på Helse, Miljø og Sikkerhetsarbeid.

Vi kan tilby

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Søk her