Eiendomsforvalter/-utvikler

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS er et heleiet datterselskap av R. Kjeldsberg AS. R. Kjeldsberg AS er et 100% familieeiet selskap, nå i hovedsak eiet av femte generasjon av familien Kjeldsberg. Fra å på slutten av 1990-tallet være landets største grossistvirksomhet med røtter tilbake til 1856, er R. Kjeldsberg AS i dag en av Trondheims mest aktive og attraktive eiendomsutviklere og -forvaltere.

Se mer informasjon om Kjeldsbergs virksomhet på www.kjeldsberg.no

FirmaAssessit for Kjeldsberg Eiendomsforvaltning
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist28.02.2018

Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS forvalter og drifter ca. 450 000 m2 næringseiendom, og forvalter i overkant av 3000 boligenheter. Selskapet omsatte i 2016 for 125 mill. og sysselsatte 55 årsverk. Vår virksomhet strekker seg over store deler av Norge. Vi tar mål av oss om å oppleves som den beste eiendomsforvalteren, og vi skal kjennetegnes av kvalitet, kunnskap og gjennomføringsevne.

Selskapet er inne i en spennende vekstfase, og i den forbindelse søker vi nå en dyktig og engasjert

Eiendomsforvalter/-utvikler

For den rette kandidaten tilbyr vi en unik mulighet til å påvirke og videreutvikle selskapets virksomhet. Sentrale oppgaver vil være både å forvalte og utvikle porteføljer av eiendom ift. eksisterende og nye kunder, samt å synliggjøre og videreutvikle potensialene i eksisterende og nye kunders eiendomsmasse. Oppfølging av FDV-system. Rådgivning og forretningsutvikling. Du rapporterer til daglig leder.

Ønskelige kvalifikasjoner:

  • Eiendomsteknisk, forvaltningsteknisk og/eller økonomisk/administrativ utdanning på høgskole-/universitetsnivå. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Relevant erfaring, gjerne fra tilsvarende stilling. Gjerne erfaring fra eiendoms- og prosjektutvikling.
  • Kommersiell legning
  • Gode språkkunnskaper og ferdigheter muntlig og skriftlig
  • Gode datakunnskaper

Vi søker en pålitelig, engasjert og modig person som evner å sette kundene og mulighetene i fokus. I ditt arbeid har du høy kvalitet og effektivitet, og du er opptatt av å spille på lag.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og i et solid og spennende selskap i en bransje i rask utvikling. Du blir en del av et uformelt og positivt arbeidsmiljø.

For spørsmål om stillingen vennligst kontakt Assessit AS ved John Holen tlf. 924 31 993 eller Per Kristian Øwre, tlf. 913 75 565. Du kan også kontakte daglig leder i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS, Erik Stai Erlien, tlf. 952 63 928.

Alle henvendelser til Assessit AS behandles konfidensielt, hvis ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Søk stilling