Dag Otto Winnæss

ECT fortsetter virksomheten til Valdres El.-prosjektering

Fra januar vil Valdres El.-prosjekterings kunder bli tilbudt rådgivende elektrotekniske ingeniørtjenester gjennom ECT AS. 

Valdres El.-prosjektering og Halvor Skaar har i nærmere 40 år tilbudt sine rådgivende ingeniørtjenester innen elektroteknisk prosjektering fra lokaler i Gamlevegen på Fagernes. Når Skaar fra januar 2019 nærmer seg pensjonsalder avvikler han sin aktive rådgivningsvirksomhet. I fortsettelsen vil Valdres El.-prosjekterings kunder bli tilbudt rådgivende elektrotekniske ingeniørtjenester gjennom ECT AS.

Valdres El.-prosjektering og ECT Gol har ved flere anledninger samarbeidet i flere prosjekter.

Skaar sine kunder og samarbeidspartnere er både innen offentlig-, privat-, og frivillig sektor og er også geografisk spredt utenfor Nord-Aurdal kommune, og Oppland fylke.

ECT AS, som ble etablert i 1988, tilbyr elektrotekniske tjenester og har kontorer på Gol, Hønefoss, Lysaker, Trondheim, Harstad og med hovedkontor i Drammen. Selskapet nærmer seg 120 ansatte som leverer rådgivende ingeniørtjenester innen elektroteknikk med basis i markedsområdene bygg, og infrastruktur.

Torger Warberg Vestheim - opprinnelig fra Heggenes i Øystre Slidre, vil være den som betjener ECT kontoret på Fagernes, men vil i en innledende fase arbeide ut fra kontoret til ECT på Gol. Han er utdannet elektroingeniør fra NTNU i Gjøvik og har fagbrev gr. L og tiltrådte ECT i August 2018.

– Vi er glade for at Skaar viser oss den tilliten at ECT kan fortsette å tilby elektrotekniske rådgivningstjenester til hans kunderelasjoner. Vi ønsker Skaar lykke til med hans kommende tilværelse som pensjonist og har signalisert til Skaar at han fortsatt er hjertelig velkommen til å være en del av ECT faglige- og sosiale miljø, sier Dag Otto Winnæss, daglig leder i ECT AS.