Drivende og resultatorientert Proffsjef

Carlsen Fritzøe er en norsk, uavhengig byggevarekjede med 14 moderne byggevarehus. Butikkene er lokalisert i fem fylker og strekker seg fra Kristiansand i sør til Drammen i nord, og har 350 ansatte med 1,4 milliarder i omsetning. Carlsen Fritzøe er en komplett leverandør av kvalitetsprodukter innen vareområdene trelast, byggevarer, jernvarer og interiør. Hovedkontoret er lokalisert i Sandefjord.

FirmaCarlsen Fritzøe
FylkeOslo
StedAlnabru
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som kan vise til resultater med salg til større entreprenører og byggmestere. Du opplever suksess når du og dine selgere lykkes. Du er bli og hyggelig og vet at man bygger tillit til kunder og medarbeidere ved å like dem. Du liker å bli utfordret og sammen finne kreative veier igjennom utfordringene. Du skjønner at salg, markedsføring og analyse er fagområder som gjensidig trenger hverandre for å ha verdi. Det er viktig for deg å ha kontakt med faget og selv gjennomføre prosjektsalg/-avtaler.

Du har solid bakgrunn fra byggebransjen og god kontakt med kunder I Oslo og Akershus, Du har ledet salgsteam og trives med personalansvar. Du evner å jobbe selvstenig mot oppfyllelse av budsjett. Som leder for proffsenteret må du regne med varierte oppgaver, mye operativt arbeid og kundebesøk.

Stillingen rapporterer til daglig leder. Arbeidssted er Alnabru.

Hos oss vil du finne utfordrende oppgaver, frihet under ansvar, godt arbeidsmiljø, et godt inntektspotensial og verdsatte ansattgoder.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen?

Jan Erik Rasmussen

Daglig leder

Telefon

906 70 700

Vis flere stillinger: