Driftsleder Sør-Salten

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,8 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 550 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 950 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
FylkeNordland
StedReipå
Søknadsfrist30.08.2020

Til vår driftskontrakt innen veivedlikehold i Sør-Salten søker vi en strukturert og kvalitetsbevisst driftsleder med god kontraktsforståelse og kremmerånd. Du har ansvar for å følge opp de praktiske oppgavene innenfor driftskontrakten. Du liker å være ute langs veien, samtidig som du har evne til å både planlegge og dokumentere det som skal og må gjøres - alt fra HMS til registrering av arbeidstid, rapportering mm.

Som driftsleder vil en av dine hovedoppgaver være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Kontrakten strekker seg fra Hamarøy i nord til Jektvik i Sør. Østover strekker vi oss til Saltdal. Det kan være en fordel at du har lokal tilhørighet eller har god kjennskap til distriktet. Vi har kontor på Reipå og i Vesterli, men du vil også være mye på farten i kontraktsområdet.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å sikre kvalitet og leveranser for driftskontrakten i henhold til kundekrav, gjeldende lover og regler samt Veidekkes egne retningslinjer og krav knyttet til kontrakten. I det daglige vil dette innebære blant annet:

  • Planlegging av mindre anleggsarbeider (etablere nødvendige ressurser, skiltplaner, gravemeldinger, etc)
  • Praktisk oppfølgning ute i drift
  • Oppfølging og koordinering av våre underentreprenører og samarbeidspartnere
  • Rapportering og oppfølging (HMS, kvalitet, økonomi, produksjon mm)
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Etablere faktureringsunderlag

Kvalifikasjoner
Du har relevant utdannelse og erfaring fra bransjen. Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig. Du er en trygg databruker, og tilegner deg raskt ny kunnskap og har evnen til å se nye løsninger. Du har god økonomisk forståelse, og vil fungere som en støtte for kontraktsleder, veivoktere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak.

Profil

Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

Om du blir med oss som driftsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt og hektisk arbeidsmiljø. Vi tilbyr mange gode kurs gjennom Veidekkeskolen, som er en del av et kontinuerlig utviklingsløp. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å bli medeier i egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet.

Kontaktperson

Hans Idar Rendall

Telefon 977 06 206

Søk stilling

Vis flere stillinger: