Driftsleder moduler

UCO er en utleie- og serviceleverandør, etablert i 2002. Vi leier ut maskiner og utstyr, leverer komplette riggtjenester og tilbyr sikkerhetsopplæring gjennom UCO-skolen. Våre kunder er de profesjonelle brukerne og vi har en bred kundeportefølje innen BA-markedet, industri og offentlige virksomheter. UCO er en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleiebransjen med årlig omsetning på 985 MNOK. (2019) og 245 serviceorienterte medarbeidere. Vi jobber for å finne kundens beste løsning og for å yte det lille ekstra.

FirmaUCO
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.11.2020

Har du erfaring fra bygge- og anleggsbransjen og vil jobbe i et av Norges ledende utleieselskap?

UCO Trondheim holder til i nye, flotte lokaler på Tiller sør for Trondheim sentrum. Her vil du bli en del av et engasjert og erfarent team, som hver dag gjør sitt ytterste for å finne kundens beste løsning. Vårt mål er at UCO Trondheim skal bli den største og ledende utleieaktøren i Trondheim – vil du bli med på laget?

Driftsleder moduler

Vi tilbyr

  • En utfordrende og givende stilling hos en av Norges største og mest fremtidsrettede aktører innen utleie
  • Samarbeid med erfarne kolleger over hele Norge
  • God opplæring
  • Konkurransedyktige betingelser, bransjens beste bonusordning, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjespareprogram

Ansvar

Som driftsleder ved modulavdelingen, vil du ha det økonomiske, driftsmessige- og hms-faglige ansvaret for enheten. I tillegg vil videreutvikling av driftsenheten og kontinuerlig forbedringsarbeid bli viktige bestanddeler i din arbeidshverdag.

Kvalifikasjoner

Vi ønsker en driftsleder som har god forretningsforståelse og som evner å lede andre mennesker. Videre er det ønskelig med erfaring og/eller utdannelse fra bygge- og anleggsbransjen. Erfaring fra lignende stilling vil være en stor fordel.

Egenskaper

For å lykkes i denne stillingen, mener vi at du bør være strukturert, ha økonomisk forståelse og interesse, samt en god porsjon kremmerånd.

Vi håper at vi nå har vekket din interesse og gleder oss til å motta din CV og søknad, og nøl ikke med å ta kontakt dersom du har spørsmål.

Kontakt:

Ole Morten Hustad, Avdelingsleder, tlf 928 15 000
Jolita Asak, HR-sjef, tlf 915 47 239

Søk stilling

Vis flere stillinger: