Dragsund blir ny sjef i WSP Engineering

Håkon Dragsund er ansatt som administrerende direktør for WSP Engineering AS.

Han kommer fra stillingen som regionleder i ÅF og har tidligere vært administrerende direktør for Atkins i Norge. Han har også fartstid fra blant annet Terramar, Numitor/Norconsult og KPMG. Håkon er utdannet sivilingeniør fra NTNU og har en MBA fra NHH.

- Med Håkon på laget har vi fått på plass en sterk profil som kan fortsette utviklingen av et av Norges sterkeste prosjekteringsmiljøer innen konstruksjonsteknikk, kulturminnevern og tilhørende rådgivning, sier Knut Jonny Johansen, leder for WSP i Norge i en pressemelding.

WSP Engineering har en økende oppdragsmengde, og en av oppgavene til den nye lederen blir å bidra til ytterligere vekst og utvikling av firmaets tjenester innen prosjektering.

Dragsund tiltrer som ny leder fra 1. september. Fungerende leder Wenche Verpe vil på samme tidspunkt gå tilbake i rollen som CFO for WSP Engineering.

- Jeg ser fram til å ta fatt på denne spennende jobben i et sterkt fagmiljø, og er både ydmyk og stolt over å få en slik tillit, sier Dragsund i en kommentar.