Dooria med aluminiumsbelagte ytterdører

Dooria lanserer aluminiumsbelagte ytterdører lagd for nordiske forhold.

Det melder den norske dørprodusenten i en pressemelding torsdag.

– Med dette produktet svarer vi på en voldsom etterspørsel fra markedet, etter ytterdører som tåler et stadig mer ekstremt klima, sier salgsdirektør i Dooria Norge, Jostein Tveide i pressemeldingen.

Administrerende direktør i Dooria-konsernet, Carl Christian Christensen, uttaler i meldingen at lanseringen av alu-tech-dører er en viktig satsing for Dooria.

– Av to grunner: Dels fordi vi med lansering av dette produktet vil stå alene om et betydelig marked for ytterdører i Norge og Sverige, og dels at vi viser markedet at vi, som en ledende dørleverandør, har fokus på å utvikle nye produkter av svært høy kvalitet. Det tror vi markedet er mer enn klart for!

Som første og foreløpig eneste leverandør i det nordiske markedet, ifølge pressemeldingen fra Dooria, lanserer selskapet nå alu-tech ytterdører som tåler å utsettes for norsk klima uten overbygg over døren.

Alu-tech ytterdører er utstyrt med en kombinasjon av kompositt og 3-lags aluminium. Aluminium og kompositt er vannfaste materialer, og Dooria mener de dermed har eliminert tradisjonelle utfordringer med vanninntrenging.

I tillegg har døren en integrert, vertikal aluminiumsprofil på begge sider av dørstammen.

«Slik beholdes dørens form år etter år, selv om den utsettes for vær, vind og temperaturendringer», skriver Dooria i pressemeldingen.

Alu-tech ytterdørene leveres med ekstra kraftig, dobbelfalset karm der alle endestykker er forseglet med en fuktsperre. Karmene leveres også ferdig forboret med karmhylser montert for en enkel montering, heter det i pressemeldingen.