Dokumentstyrer, Jernbane

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

FirmaCOWI
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2018

Ønsker du å jobbe med noen av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? Er du på jakt etter nye utfordringer? Så les mer her.

Nylig vant vi Fornebubanen i en joint venture med Multiconsult. Vi jobber også med planlegging av InterCity Østfoldbanen sammen med Multiconsult. I tillegg detaljprosjekterer vi sammen med Acciona Ingenieria de jernbanetekniske fagene på Nordens lengste jernbanetunnel, på Follobanen. På Bergen-Fløen finner vi løsninger på et av Norges mest omfattende signalprosjekteringsoppdrag.

Alle disse spennende prosjektene gjør at vi nå har behov for flere dokumentstyrere.

FÅ ANSVARET FOR KVALITETSSIKRING AV TEKNISK DOKUMENTASJON

Som dokumentstyrer vil din primære arbeidsoppgave være å ivareta dokumentstyringen i prosjekter. Dette innebærer blant annet veiledning, opplæring og støtte innenfor dokumenthåndtering. I tillegg vil du stå for kvalitetssikringen av all teknisk dokumentasjon og påse at overordnede krav/regelverk innenfor fagområdet etterleves. Du vil være i kontakt med kunder for å sørge for optimal dokumentbehandling, og at vi etterlever kundens styringsdokumentasjon og prosedyrer. I tillegg vil du også tilby generell prosjektstøtte gjennom planleggingsfasen.

DU ER STRUKTURERT, NØYAKTIG OG HAR ET GODT ØYE FOR DETALJER

Vi ser etter deg som har erfaring innen teknisk dokumenthåndtering, og som er strukturert, nøyaktig og serviceinnstilt. Du har gjerne relevant utdanning på høyskole-/universitetsnivå innen dokumentkontroll, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Har du erfaring fra byggherreorganisasjon, som rådgiver eller entreprenør, vil det være en fordel.

I tillegg kan du kjenne deg igjen i flere av følgende utsagn:

  • Du har gode holdninger til sikkerhet og kvalitet
  • Du evner å jobbe både selvstendig og i team
  • Du har gode kommunikasjonsevner, og er positiv og utadvendt
  • Du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk.

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig fagmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

  • Hos oss får du i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
  • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter, kurs og mentorordninger
  • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
  • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger.

Søknadsfrist: 21.05.2018

Arbeidssted: Oslo

Kontaktperson:

Avdelingsleder Mona Stryken, tlf.: 995 44 444,

Avdelingsleder Bjørn Johan Ranvik, tlf.: 920 40 078

Søk stilling

Vis flere stillinger: